Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje maslinova ulja
  • 11.01.2015. 19:33

Pozivaju se maslinari na Povenjak 2015!

IX. manifestacija ocjenjivanja kvalitete i kakvoće maslinovog ulja i X. konzerviranih maslina na domaći način održat će se u Omišu 14. veljače 2015.

  • 87
  • 3
  • 0

Ocjenjivanje otočkih proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split. Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5 l ulja pakovano u dvije boce od 0,25 l i uplata od 200.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna.

Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001 - 110032 - 8389.

Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list. Uzorak možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin, Put skalica br. 5, 21310 OMIŠ od 8 do 15.00 sati, svaki dan do 15. siječnja 2015. godine osim subotom i nedjeljom.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

  1. Šampion ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
  2. Šampion konzerviranih maslina na domaći naĉin,
  3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djeviĉanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći naĉin,
  4. Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
  5. Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog. Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor.

Rezervaciju za večeru i sve informacije može te dobiti na telefon 098 805 979 i 091 1636 722.


Dokumenti


Tagovi

Povenjak Maslinovo ulje Udruga maslinara Paićuša Djevičansko maslinovo ulje Konzerviranje maslina Ocjenjivanje Prijavni list Omiš Šampion Ugostiteljski objekti


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]