Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekobis 2014
  • 16.06.2014. 10:00

Poziv za sudjelovanje na sajmu Ekobis 2014!

Županijska komora Bjelovar organizira zajednički nastup poljoprivrednih proizvođača na sajmu Ekobis 2014 u Bihaću – BiH

Foto: sxc.hu
  • 790
  • 47
  • 0

12. Međunarodni ekološki sajam Ekobis 2014 održat će se u Bihaću u BiH, a sadržajem i brojnim pratećim događajima bit će posvećen održivom razvoju i ekološkom turizmu.

Taj je izložbeno-prodajni sajam namijenjen proizvođačima hrane te tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne, turističke i drugih industrija, posebice u vezi s ekološkom proizvodnjom i proizvodnjom opreme za zaštitu okoliša.

Svi zainteresirani proizvođači za zajedničko sudjelovanje na sajmu Ekobis 2014 u Bihaću, od 4. - 7. rujna 2014. godine, u organizaciji Županijske komore Bjelovar mogu se obratiti Županijskoj komori Bjelovar, Miljenku Juratovcu na tel. 043/274-063, fax. 043/241-908, e-mail: mjuratovac@hgk.hr ili hgkbj@hgk.hr.

Foto: sxc.hu


Tagovi

Ekobis Ekološki sajam BiH Bihać HGK Miljenko Juratovac Prehrambeni proizvodi Poljoprivredni sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste znali za ovaj recept? -Potočarka -Vrhovi mlade Koprive -Dve vrste Divljeg luka -Cvetovi Jagorčevine, Ljubičice, i Plućnjaka. -Sirće Trnjine, maslinovo ulje, so Biljke očistiti i oprati. Koprivu kratko popariti i iseckati. Poročark... Više [+]