Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko proizvodi
  • 05.05.2014. 09:00

Ekološki sajam Ekobis 2014. u Bihaću

U više od deset godina postojanja sajam Ekobis privukao je preko 1.500 izlagača i 100.000 posjetitelja

Foto: freepik.com
  • 1.097
  • 69
  • 0

Sajam Ekobis je manifestacija ekologije, ekoturizma i ekološke industrije, koju uspješno, već dvanaest godina zaredom, organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona iz susjedne Bosne i Hercegovine. Ekobis će se, ove godine, od 4. do 7. rujna, održati u Bihaću u BiH, na adresi Trg Maršala Tita bb.

Pored klasičnog, sajamskog dijela, koji ima izložbeno-prodajni karakter, u kojem se u proteklih desetak godina predstavilo više od 1.500 izlagača iz 15 zemalja, Ekobis je prepoznatljiv po bogatim edukacijskim programima: okrugli stolovi, stručni skupovi, prezentacije i promocije tvrtki, proizvoda i projekata, poslovni susreti gospodarstvenika, ekološke akcije, dječje ekološke radionice, gastro-festival te brojni kulturno-umjetnički i sportsko-rekreacijski sadržaji. Proteklih godina na sajmovima je realizirano preko 260 ovakvih sadržaja, a sajam je posjetilo preko 100.000 posjetitelja.

Sajam Ekobis ima međunarodni predznak

Sajam se prostire na ukupno 10.000 m² otvorenog i zatvorenog prostora, a prošle godine okupio je 283 izlagača, od kojih 135 inozemnih i to iz 11 zemalja: Hrvatska, Austrija, Indonezija, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Turska i BiH. U 2013. godini zabilježeno je 10.012 posjetitelja.

S godina je Ekobis prerastao u manifestaciju koja privlači sve veći interes domaćih i inozemnih izlagača, kao i posjetitelja. Organizatori su za sajam Ekobis dobili priznanje za najbolji regionalni projekt na principima održivog razvoja u jugoistočnoj Europi.

Sajam Ekobis idealno je mjesto za ostvarivanje poslovnih kontakata, prilika da se na jednom mjestu upoznaju istomišljenici, izmjene iskustva, razgledaju najnovija dostignuća u proizvodnji i tehnologijama, te da se povežu proizvođači i prerađivači sa trgovcima i potrošačima.

Više informacija možete saznati putem tel. 00 387 37 316 350 ili maila: pkusk@bih.net.ba.

Foto: freepik.com


Tagovi

Ekobis Bihać BiH Eko proizvodi Eko turizam Ekologija Ekološki sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.