• Ocjenjivanje meda
  • 25.08.2020. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Poziv pčelarima na 25. ocjenjivanje kvalitete meda - veliko naciolano pčelarsko natjecanje

Ovo veliko nacionalno pčelarsko natjecanje organizira se u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom Osijek u okviru manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja se tradicionalno početkom listopada održava u Osijeku.

Foto: Zlatko Pavošević
  • 112
  • 10
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek organizira 25. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj i 19. ocjenjivanje pakovina meda i proizvoda na bazi meda te kvalitete pića od i na bazi ove namirnice. 

Veliko nacionalno pčelarsko natjecanje organizira se u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom Osijek u okviru manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja se tradicionalno početkom listopada održava u tom gradu.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani pčelari i pčelarske organizacije koje se bave proizvodnjom i prometom pčelinjih proizvoda.

Natjecanje se održava od 4. rujna do 9. listopada 2020. godine, a za one najbolje medove i ostale proizvode bit će dodijeljena priznanja i nagrade na završnoj svečanosti koja će biti održana početkom listopada u HGK - Županijskoj komori Osijek.

Detaljne informacije potražite ovdje

Uzorke je na ocjenjivanje u HGK- Županijsku komoru Osijek potrebno dostaviti do 5. rujna 2020. godine.


Tagovi

Natjecanje Ocjenjivanje Med HGK Prehrambeno-tehnološki fakultet Kvaliteta


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uspjesna 2020, neka je 2021 jos bolja :D