Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 13.05.2015. 18:00

Poziv na demonstraciju strojeva u radu!

23.05.2015. budite sudionik prezentacije i demonstracije strojeva u radu iz hrvatske proizvodnje!

  • 958
  • 46
  • 0

U subotu 23.05.2015. održat će se prezentacija i demonstracija poljoprivrednih strojeva, a domaćin prezentacije je tvrtka Novara Coop Kft. iz Mađarske, koja se profilira kao distributer poljoprivredne mehanizacije hrvatskih proizvođača udruženih u Klaster poljomehanizacije.

Prezentacija i demonstracija obavit će se na adresi Novara Coop Kft., 2316 Tökö-Tukulja, Csépi út 2644/8, Mađarska. Okupljanje članica Klastera poljomehanizacije predviđeno je od 8:00 do 9:00 sati., a potencijalno zainteresirani kupci i partneri su pozvani u vremenu od 9:30 - 10:00 sati jer je u tom vremenu predviđena i registracija prisutnih na ovom događanju.

U 10:00 sati predviđen je početak prezentacije i demonstracije strojeva u radu na polju. U prvom dijelu prezentirat će se strojevi namijenjeni ratarstvu, a u drugom dijelu strojevi namijenjeni za voćarstvo i vinogradarstvo te naposljetku i strojevi namijenjeni pripremi stočne hrane.

Svoje strojeve predstaviti će idući proizvođači:

Svi zainteresirani su dobrodošli, a potrebno je jedino najaviti svoj dolazak na mail novara.coop@gmail.com.

Vidimo se u Mađarskoj!


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Željko Erkapić Demonstracija strojeva Eurometal Osijek OLT Osijek Labinprogres TPS Novara Coop Mađarska Čalopek Strojarstvo Megametal Leško Pecka d.o.o.


Partner