Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovne edukacije
  • 25.06.2015. 18:30

Poslovni uzlet grada Jastrebarskog

Poslovni uzlet grada Jastrebarskog - prijavite se na besplatne poslovne edukacije 4. srpnja

  • 104
  • 6
  • 0

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani, pozivamo vas na besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Jastrebarskog koje će se održati 4. srpnja 2015. u Glazbenoj školi Jastrebarsko (Ulica Zrinsko Frankopanska 13) u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Jastrebarskog.

Ne propustite priliku besplatno naučiti o EU fondovima za ruralni razvoj, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, digitalnom oglašavanju i Cloud uslugama. Saznajte kako uštedjeti na računima za struju ili saznajte zašto je osiguranje pametna investicija te kako vam NLP tehnike mogu pomoći da postignete poslovni uspjeh. Ukoliko ste uspješan poduzetnik, ali imate problema s naplatom potraživanja, na edukacijama možete saznati kako naplatiti potraživanja brže i lakše uz usluge faktoringa. Na edukacijama također možete naučiti kako pravilno upravljati troškovima te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Nakon edukativnog dijela manifestacije organiziran je zabavni sadržaj u Perivoju dvorca Erdödy gdje će se održati natjecanje u pripremanju kotlovine, nastup KUD-ova, smotra mažoretkinja, radionice za djecu nordijsko hodanje te nastup grupe Od srca do srca i Ivana Zaka te još mnoštvo sportsko-rekreacijskog i zabavnog sadržaja!

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 4. srpnja 2015. u Jastrebarskom (Glazbena škola, Zrinsko Frankopanska 13) imati priliku besplatno se educirati na razne teme poput: digitalnog oglašavanja, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, upravljanju troškova, EU fondovima, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako pokrenuti vlastiti posao, NLP tehnikama koje mogu pomoći na putu do poslovnog uspjeha, kako se kvalitetno umrežiti te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima, među kojima je i Hrvatska gospodarska komora. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te nagrađivanje najuspješnijih poduzetnika u Hrvatskoj. Tijekom prošle godine na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7.000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati male i srednje poduzetnike u 23 grada diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija te odlična prilika za umrežavanjem samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama. Više informacija o predavačima, temama i prijavi saznajte ovdje.

Dođite i unaprijedite vaše znanje!


Tagovi

Poslovni uzlet Jastrebarsko KUD EU fond Poslovni dnevnik NLP tehnika Cloud Naplata potraživanja Edukacije Poduzetnici


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]