Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Okrugli stol
  • 24.05.2015. 15:10

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije

Okrugli stol Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije održava se 2. lipnja 2015 u ŽK Bjelovar.

  • 121
  • 7
  • 0

U ŽK Bjelovar, u utorak, 2. lipnja, u 10 sati, Poslovni dnevnik, Bjelovarsko-bilogorska županija i Hrvatska gospodarska komora održat će okrugli stol Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove.

U prvome dijelu manifestacije, nakon otvorenja, okupljeni će moći sudjelovati u panel-raspravi EU fondovi - primjeri dobre prakse. Predavači će dati uspješne primjere provedbe projekata te sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata. Raspravu će povesti važni dionici iz relevantnih institucija, koji sudjeluju u provedbi programa EU u Hrvatskoj.

U drugome dijelu prisutni će moći sudjelovati u panel-raspravi Uzlet kontinentalne Hrvatske, koja će se baviti problematikom nedovoljnog predstavljanja kontinentalnog dijela Lijepe naše. Prometna povezanost i kvalitetna domaća ponuda svakako zaslužuju biti vidljiviji i dostupniji, kako domaćim, tako i stranim turistima.

Sudjelovanje je besplatno, a zainteresirani se mogu prijaviti do petka, 29. svibnja (uključujući i taj dan), ovdje ili popuniti online prijavu.


Tagovi

Bjelovar OPG Obrt Poduzetnici Poslovni uzlet Panel rasprava


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Bjelovarsko-bilogorska županija

Dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, Hrvatska
tel: +385 (0) 43 221 912, e-mail: boris.tomsic@bbz.hr web: http://bbz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]