Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 18.05.2016. 09:30

Posjetite PMT dane otvorenih vrata u Otoku!

Premijerno će u Hrvatskoj predstaviti traktor Fendt 1000 te Valtra N4 seriju, uz ostale modele Fendt i Valtra traktora.

  • 2.462
  • 218
  • 0

Dana 27. i 28. svibnja 2016. u prodajno-servisnom centru u Otoku održavaju se Dani otvorenih vrata Poljoopskrbe Međunarodne trgovine. Pozivaju sve zainteresirane da dođu na adresu Skorotinci 4, 32252 Otok, i upoznaju se s novim modelima traktora te strojevima za sjetvu i obradu tla. Dakako, niti zabave neće manjkati, a posjetitelje očekuje i nagradna igra.

PMT će premijerno u Hrvatskoj predstaviti traktore Fendt serije 1000 te Valtra N4 seriju, uz ostale modele Fendt i Valtra traktora.

Najjači Fendt ikada!

Fendt 1050, koji će biti predstavljen, je najjači Fendt traktor u serijskoj proizvodnji ikada, premijerno predstavljen na Agritechnici 2015. u Hannoveru. Aktualni je traktor godine 2016. po izboru međunarodnih novinara (TOTY žiri), dobitnik Red Dot Design Award 2016. i IF nagrada za dizajn.

Fendt 1000 Vario stavlja svu svoju snagu u posao. Veliki kotači, inteligentno postavljeni utezi i asistent za postavljanje pritiska, kao i jedinstveni varijabilni pogon na sva četiri kotača, dostavljaju pravu količinu prianjanja na tlo u svakoj situaciji - zajedno sa nevjerojatno laganom upravljivošću. Oni koji voze Fendt 1000 Vario više ne moraju misliti koji je najoptimalniji broj obrtaja motora za najbolju učinkovitost i najmanju potrošnju goriva, kod Fendta 1000 Vario uvijek su automatski idealno usklađeni.

Fendt 1000 Vario karakterizira VarioDrive, novorazvijeni pogon sa varijabilnim pogonom na sva četiri kotača koji je razvijen isključivo kako bi iskoristio ogromnu snagu traktora u svim situacijama, neovisno o uvjetima rada.

Fendt serija 1000 dolazi sa četiri modela:

Model

kW

HP

1038

291

396

1042

320

435

1046

350

476

1050

380

517

Valtra N4 - pametna u veličini, izuzetna po performansama

Valtra N4 serija je također premijerno predstavljena na Agritechnici 2015. godine, i u svojoj klasi je također nositelj Red Dot Design Award 2016., A' Design Award nagrade za dizajn te Golden tractor for Design po izboru međunarodnih poljoprivrednih časopisa. Radi se o najsnažnijem četverocilindričnom traktoru u industriji, koji kod svog najjačeg modela N 174, uz pojačanje snage, osigurava do 185 Ks i daje okretni moment od 730 Nm.

Valtra N4 serija dostupna je u četiri različita tipa modela: Versu, Direct, HiTech 5 i HiTech koji nude najbolju izvedbu i specifikacije u stabilnom i funkcionalnom paketu. Svi modeli N4 serije dolaze u izvedbama sa rasponom snage od 105 ks do 185 ks. Sa svojim optimalnim razmakom osovina i uz savršenu distribuciju težine 40%-60%, Valtra N4 ima odlično držanje podloge i dobru ravnotežu i za rad sa prednjim utovarivačem. Serija Valtra N4 nudi neusporedivu svestranost jer svaka Valtra je posebna po svom a la carte sustavu narudžbi po kojem osiguravate da vaš radni stroj odgovara svim vašim specifičnim potrebama.

Model koji će biti premijerno predstavljen na Danima otvorenih vrata uključuje i Auto-guide automatski navođenu satelitsku navigaciju sa centimetarskom preciznošću i C3000 terminalom, TwinTrac sustav duplih komandi, AutoComfort suspenziju kabine, Valtra Evolution sjedalo vozača, QuickSteer, sigurnosne kamere i mnoge druge opcije i upravo to ga čini najopremljenijim Valtra traktorom u Hrvatskoj.

Testirajte utovarivače!

Na Danima otvorenih vrata biti će omogućena testne probe višenamjenskih zglobnih utovarivača Avant sa raznim priključcima te će se moći pregledati i dobiti informacije o strojevima za sjetvu i obradu tla švedskog proizvođača Vaderstad, sijačice Rapid i Tempo, kratke tanjurače Carrier i Carrier XL te višenamjenskog stroja za duboku i plitku obradu TopDown.

Posjetite PMT Dane otvorenih vrata i pogledajte nove serije Valtra N4 i Fendt 1000!

Osim cjelokupne palete navedenih strojeva, na Danima otvorenih vrata će biti izloženi i uređaji za navodnjavanje tvrtke Bauer.

Tijekom Dana otvorenih vrata moći ćete dobiti bolji uvid i u odjele postprodaje, servisa i rezervnih dijelova, a uz ugodno druženje, moći ćete sudjelovati i u nagradnoj igri.

Za više informacija o događaju i modelima, obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Dani otvorenih vrata PMT Traktor Fendt Otok Valtra Strojevi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.