Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Medni doručak
  • 01.10.2018. 19:30

Posjetite manifestaciju "Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka" u Osijeku

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima, a koji je označen zaštićenim Znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 319
  • 32
  • 0

U sklopu 21. Osječkog jesenskog sajma održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka održava se 5. listopada 2018. godine s početkom u 10 sati  na Sajamskom prostoru Pampas, Osijek, Šandora Petefija 204/a, dvorana za prezentacije, Paviljon 1 u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatskog pčelarskog saveza.

Ne propustite 21. Osječki jesenski sajam!

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima, a koji je označen zaštićenim Znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.

Edukacija djece o domaćim proizvodima

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka posjetit će i djeca osječke osnovne škole, OŠ "Retfala" Osijek. Hrvatski pčelarski savez održat će kratku edukaciju o značaju meda, a kako je potrebno djecu od malih nogu učiti o podrijetlu namirnica koje konzumiraju, važno je da djeca školske dobi budu dragi gosti na ovom doručku te da im se na taj način potakne svijest o važnosti konzumacije domaćih proizvoda proizvedenih na hrvatskim farmama i hrvatskim poljima.


Tagovi

Medni doručak Osječki jesenski sajam Med hrvatskih pčelinjaka HPA


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Većina poljoprivrednih tala, uključujući i ona najplodnija u Slavoniji, izložena su degradacijskim procesima, a ponajviše padu sadržaja humusa. Njegov prosječan sadržaj za Osječko-baranjsku županiju je 1,97 % što je više nego li dvostruko m... Više [+]