Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Medni doručak
  • 01.10.2018. 19:30

Posjetite manifestaciju "Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka" u Osijeku

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima, a koji je označen zaštićenim Znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 331
  • 32
  • 0

U sklopu 21. Osječkog jesenskog sajma održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka održava se 5. listopada 2018. godine s početkom u 10 sati  na Sajamskom prostoru Pampas, Osijek, Šandora Petefija 204/a, dvorana za prezentacije, Paviljon 1 u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatskog pčelarskog saveza.

Ne propustite 21. Osječki jesenski sajam!

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima, a koji je označen zaštićenim Znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.

Edukacija djece o domaćim proizvodima

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka posjetit će i djeca osječke osnovne škole, OŠ "Retfala" Osijek. Hrvatski pčelarski savez održat će kratku edukaciju o značaju meda, a kako je potrebno djecu od malih nogu učiti o podrijetlu namirnica koje konzumiraju, važno je da djeca školske dobi budu dragi gosti na ovom doručku te da im se na taj način potakne svijest o važnosti konzumacije domaćih proizvoda proizvedenih na hrvatskim farmama i hrvatskim poljima.


Tagovi

Medni doručak Osječki jesenski sajam Med hrvatskih pčelinjaka HPA


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]