Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki jesenski sajam
  • 30.09.2018. 09:00

Ne propustite 21. Osječki jesenski sajam!

Programski sajam podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje.

  • 471
  • 29
  • 0

Već 21. Osječki jesenski sajam održat će se od 5. do 7. listopada u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Programski sajam, najavljuju organizatori, podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje.

U sklopu sajamske priredbe održavaju se manifestacije:

  • Dani meda – 23. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda u suradnji s HGK ŽK Osijek i Medni doručak iz hrvatskih pčelinjaka u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom
  • Izložba ženskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije
  • Izložba braniteljskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije
  • Hrvatsko-mađarski poslovni susret pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Mađarske u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek organizator je grupnog nastupa gospodarstvenika na sajamskoj priredbi. Očekuje se nastup oko 40-tak izlagača pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje HGK ŽK Osijek.

"Nastavljajući pozitivnu praksu aktivne suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom i na ovogodišnjoj priredbi obrtnici naše županije imaju priliku nastupiti pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Osim tvrtki, obrta i OPG-ova, na sajmu sudjeluju i jedinice lokalne samouprave i asocijacije podupirući gospodarstvenike svoje lokalne zajednice, te na taj način promiču gospodarske mogućnosti i potencijale svoje općine ili lokalne grupe.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera. Osim izložbe i prodaje, na sajmu će se održati organizirani bilateralni  susret hrvatskih i mađarskih gospodarstvenika, degustacije i promocija meda i mednih pripravaka, stručno-prateće aktivnosti u obliku promotivnih predavanja i prezentacija", zaključuju iz Osječkog sajma. 


Tagovi

Osječki jesenski sajam Sajam Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas je na prostorima zagrebačkog velesajma otvoren Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije #CroAgro te sajmovi hrane i zdravog življenja kojem je zemlja partner Indija, najmnogoljudnija zemlja svijeta, a koji će od 30.... Više [+]