Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osijek Drone Expo
  • 04.05.2019. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Posjetite 2. Osijek Drone Expo: Upotreba dronova u poljoprivredi

Uz klasični sajamski sadržaj - izložbe bespilotnih letjelica i dodatne opreme, očekuje nas i posebno atraktivna utrka dronova koja ove godine najavljuje jaču konkurenciju natjecatelja i veliki nagradni fond.

Foto: Depositphotos/rustsleeps
  • 651
  • 73
  • 0

Drugi po redu sajam dronova Osijek Drone Expo ove se godine održava 10. i 11. svibnja u dvorani Gradski vrt, a ljubitelje bespilotnih sustava i njihovih najboljih rješenja očekuje najzanimljiviji program do sada. Uz klasični sajamski sadržaj - izložbe bespilotnih letjelica i dodatne opreme, očekuje nas i posebno atraktivna utrka dronova koja ove godine najavljuje jaču konkurenciju natjecatelja i veliki nagradni fond.

Uvertiru u jedini sajam dronova u Hrvatskoj dat će zanimljiva Konferencija u suorganizaciji s Poduzetničkim inkubatorom BIOS. Mjesto radnje Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku, a vrijeme radnje 9. svibnja od 9:30 do 16:00 sati.

Glavna tema - upotreba dronova u poljoprivredi

Konferencija je namijenjena svim amaterima i profesionalcima koji koriste bespilotne sustave u svom okruženju, a naročito poljoprivrednicima jer je glavna tema ovogodišnje Konferencije upotreba dronova u poljoprivredi

Prva hrvatska certificirana škola za drone operatere u organizaciji tvrtke Msan veliki je korak u osposobljavanju kadrova za upravljanje bespilotnim sustavima, a o važnosti osposobljavanja kadra za kojim postoji sve veća potreba na tržištu govorit će voditelj programa osposobljavanja, Goran Bajči iz tvrtke Msan.

Novosti unutar zakonodavnog okvira u Republici Hrvatskoj predstavit će Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo te Hrvatska kontrola zračne plovidbe putem AMC portala namijenjenog prijavi i kontroli letačkih operacija.

Prijavite se, sudjelovanje je besplatno

Ljubiteljima FVP letenja, ali i svima koji prate razvoj drone tehnologije i FPV sustava organizirana su predavanja gostiju koji dolaze iz SAD-a: Rotor riot, Ostrich air kao i predstavnici DCL - Drone Champions League - europske lige prvaka drone racinga iz Švicarske.  Zahvaljujući svjetskom uspjehu domaće ekipe Orqa FPV, Osijek Drone Expo ove će godine biti nezaobilazni događaj koji će okupiti veliki broj zainteresirane publike sa svih strana svijeta. 

S obzirom na geografsko područje na kojemu živimo i trend porasta IT rješenja u Slavoniji i Baranji, organizatori naglašavaju važnost korištenja novih tehnologija u profesionalne svrhe, a sve u svrhu unaprjeđenja proizvodnih procesa. Konferencija je pravo mjesto susreta drone entuzijasta, IT stručnjaka, studenata i svih onih koji prate drone tehnologiju i FPV sustave. Sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete ovdje


Tagovi

Osijek Drone Expo Osječko-baranjska županija Poljoprivreda Bespilotne letjelice Osijek Msan


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!