Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 15. Pčelarski sajam
  • 18.01.2019. 15:00

Posjetite 15. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Na sajmu vas očekuje najveća izložbeno-prodajna ponuda pčelarske opreme i strojeva, velika ponuda meda i svih vrsta pčelinjih proizvoda, prezentacije novih tehnologija, stručna predavanja te brojna druga događanja.

Foto: Tugomir Pemper
  • 654
  • 135
  • 0

Bjelovarski sajam, Hrvatski pčelarski savez i Pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije organiziraju 15. po redu međunarodni pčelarski sajam koji će se održati 9. i 10. veljače 2019. na Sajamskom prostoru Gudovac.

Riječ je o najvećem pčelarskom sajmu u regiji, koji će ponovno privući veliku pozornost pčelara iz Hrvatske i okolnih zemalja, te u dva dana sajma zabilježiti posjetu više tisuća posjetitelja. Prošle je godine na sajmu sudjelovalo preko 130 izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja na 5.000 m2 zatvorenog grijanog izložbenog prostora.

Osiguran je besplatni parking prostor za izlagače i posjetitelje, a za grupne posjete omogućene su povoljnije cijene ulaznica.

Važno je napomenuti da su sajmovi i dalje važno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.

Na sajmu vas očekuje: 

  • najveća izložbeno-prodajna ponuda pčelarske opreme i strojeva
  • velika ponuda meda i svih vrsta pčelinjih proizvoda
  • prezentacije novih tehnologija - inovacije u pčelarstvu
  • prezentacije rada raznih strojeva i alata
  • stručna predavanja i okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava
  • ostali proizvodi obrtnika, gospodarstvenika i OPG-ova
  • raznolika ugostiteljska ponuda i zabavni sadržaji za posjetitelje

6. Izložba vina i vinogradarske opreme

Uz Pčelarski sajam, održat će se i 6. Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti najslađu sajamsku manifestaciju.

Od ostalih događaja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu, te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

Detaljan program 15. međunarodnog pčelarskog sajma pronađite u dokumentu ispod teksta.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Pčelarski sajam Gudovac Bjelovarski sajam Pčelarstvo 2019


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]