Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PSC Ferenčak
  • 26.03.2016. 09:00

Popust rezervnih dijelova brojne mehanizacije!

PSC Ferenčak je za vrijeme održavanja sajma u Gudovcu, od 01. do 03. travnja, osigurao poseban sajamski popust na svoj prodajni asortiman!

  • 764
  • 31
  • 0

Tvrtka PSC Ferenčak, kao stalni izlagač na sajmu u Gudovcu, i ove će godine prezentirati širok asortiman rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, a posebno za strojeve namijenjene obradi zemlje te prihrani i zaštiti bilja.

Tvrtka PSC Ferenčak ima tradiciju dugu gotovo 30 godina, a osim u Križevcima, ima otvorene poslovnice u Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Osijeku. Osnovna djelatnost joj je prodaja rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve poznatih marki, kao i prodaja potrošne robe za poljoprivredna gospodarstva.

Asortiman rezervnih dijelova tvrtke PSC Ferenčak pogledajte od 01. do 04. travnja na Proljetnom bjelovarskom sajmu, izložbeni prostor 7A!

Bogat izložbeni asortiman i sajamski popust

Bogat asortiman PSC Ferenčak poslovnice

Na 19. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu, koji se održava od 01. do 03. travnja, možete na sajamskog prostoru Polje 7A pogledati dio bogatog asortimana kojim ova tvrtka raspolaže, a koji se može pronaći i u svim njihovim poljoprivredno-servisnim centrima. Važno je naglasiti da je PSC Ferenčak za vrijeme održavanja sajma osigurao poseban sajamski popust na prodajni asortiman.

Na sajmu će tako biti izloženi rezervni dijelovi strojeva za obradu zemlje (plugovi, malčeri, gruberi, podrivači, tanjurače, sijačice) poznatih marki Eberhardt, Gassner, Gregoire Besson, Krone, Kverneland, Lemken, Pöetinger, Regent, Vogel&Noot, IMT- OLT i drugih.

Osim rezervnih dijelova, izloženi će biti dijelovi cisterni, rasipača mineralnih gnojiva, prikolica stajnjaka, prskalica, roto kosa, okretača, sakupljača, preša i kombajna. Prezentrani će biti i kardani i kardanski dijelovi tvrtke Walterscheid i Cerjak te velik asortiman lanaca i remenja.

Ispod članka pogledajte PSC Ferenčak katalog rezevnih dijlova za 2016. godinu!

Predstavljanje novog kataloga proizvoda

Skladište

Predviđeno je i predstavljanje novog kataloga proizvoda. Osim što je tvrtka obogatila cjelokupnu ponudu, posebno je proširila ponudu dijelova za traktore, a standardno raspolaže i širokim asortimanom repromaterijala za skladištenje silaže i čuvanje bala (silažne folije, zidne folije, mreže, folije za omatanje bala) te opremom za pašnjake i staje (baterije pastira, žicu, trake izolatore i sl.). Jedan dio proširenog asortimana bit će izložen i na nadolazećem sajmu u Gudovcu.

Za više informacija o prodajnom asortimanu tvrtke PSC Ferenčak možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

PSC Ferenčak Bjelovarski sajam Gudovac


Partner

PSC Ferenčak d.o.o.

Nikole Tesle 12, 48260 Križevci, Hrvatska
tel: +385 48 681 902, e-mail: info@psc-ferencak.hr web: http://www.psc-ferencak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]