Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 08.11.2013. 08:30

Poljska potvrdila sudjelovanje na sajmu Viroexpo 2014.

Od 1.1. do 30.6. 2013. godine ukupna vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Republike Poljske iznosila je 1,4 milijuna američkih dolara

Foto: icv.com.hr
  • 219
  • 18
  • 0

Službeno je potvrđeno kako će Poljska nastupiti na sajmu Viroexpo 2014. godine. Na sajmu Poljska sudjeluje još od 2002. godine.

Naime, izaslanstvo Viroexpa se susrelo sa Marekom Lyzwom, ministrom savjetnikom i Marekom Suchowiejkom, prvim tajnikom kao bi dogovorili detalje modaliteta nastupa. Sastanak su održali u veleposlanstvu Republike Poljske - Odjelu za promociju trgovine i ulaganja u Zagrebu. Prema Glasu Slavonije Marek Lyzwa istaknuo je dobre i prijateljske odnose između Poljske i Hrvatske te da Poljska bilježi najbrži gospodarski razvoj u EU kao i najveća strana ulaganja. Dobra stvar sa sastanka je iskazani interes poljskog gospodarstva i investitora za ulaganja na području Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske u cjelini.

U izaslanstvu Viroexpa su bili: Vladimir Ivoš, predsjednik HOK - POK Virovitičko-podravske županije, zamjenik predsjednika Organizacijskog odbora Viroexpa, Milan Vanđura direktor HGK - Županijske komore Virovitica, član Organizacijskog odbora sajma Viroexpo, Suzana Kolesarić viši stručni suradnik HGK - ŽK Virovitica, član Organizacijskog odbora Viroexpo i Igor Andrović, direktor sajma Viroexpo.

Od 1.1. do 30.6. 2013.god. ukupna vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Republike Poljske iznosila je 1,4 milijuna američkih dolara.

Foto: icv.com.hr


Tagovi

Viroexpo Poljska Sajam HGK