Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetodavno-izložbena manifestacija
  • 08.01.2016. 16:40

Poljoprivredno poduzetničke ideje 2016

18. savjetodavno-izložbena manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje, održat će se 22. i 23. siječnja u Novoj Gradiški.

  • 424
  • 64
  • 0

18. savjetodavno-izložbena manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje, održat će se 22. i 23. siječnja u Novoj Gradiški. Organizatori su Brodsko-posavska županija, uz stručne službe, HGK Županijsku komoru Slavonski Brod i druge institucije, a pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede.

Manifestacija je namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga povezanih s njima, a sadrži edukativne i promidžbeno-komercijalne sadržaje. Za plenarni dio Manifestacije, 22. siječnja, predložene su teme iz Programa ruralnog razvoja 2014. - 2020.

Drugi je dan rezerviran za predavanja o aktualnostima u pčelarstvu.

Istovremeno s edukacijskim programom, održat će se izložba poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, prodajnoga karaktera, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz svih krajeva Republike Hrvatske.

Tehnička organizacija izložbenog dijela povjerena je obrtničkoj zadruzi Slavonija iz Orahovice, a izlagači će se predstaviti na poluprofesionalno uređenim štandovima, uz participaciju od 200 kuna.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2016 Tihomir Jakovima Pčelarstvo Program ruralnog razvoja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Edukativno druženje kojega je organizirao Syngenta tim nakon dvije duge stanke zbog Covida, okupilo je sinoć u hotelu Zelenkrov u Čepinu brojne slavonske i baranjske poljoprivrednike. Uz profesionalne savjetodavce osvježili su znanja, izmij... Više [+]