Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetodavno-izložbena manifestacija
  • 08.01.2016. 16:40

Poljoprivredno poduzetničke ideje 2016

18. savjetodavno-izložbena manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje, održat će se 22. i 23. siječnja u Novoj Gradiški.

  • 443
  • 64
  • 0

18. savjetodavno-izložbena manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje, održat će se 22. i 23. siječnja u Novoj Gradiški. Organizatori su Brodsko-posavska županija, uz stručne službe, HGK Županijsku komoru Slavonski Brod i druge institucije, a pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede.

Manifestacija je namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga povezanih s njima, a sadrži edukativne i promidžbeno-komercijalne sadržaje. Za plenarni dio Manifestacije, 22. siječnja, predložene su teme iz Programa ruralnog razvoja 2014. - 2020.

Drugi je dan rezerviran za predavanja o aktualnostima u pčelarstvu.

Istovremeno s edukacijskim programom, održat će se izložba poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, prodajnoga karaktera, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz svih krajeva Republike Hrvatske.

Tehnička organizacija izložbenog dijela povjerena je obrtničkoj zadruzi Slavonija iz Orahovice, a izlagači će se predstaviti na poluprofesionalno uređenim štandovima, uz participaciju od 200 kuna.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2016 Tihomir Jakovima Pčelarstvo Program ruralnog razvoja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]