Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna konferencija
  • 06.12.2015. 18:20

Poljoprivredna konferencija u Oxfordu!

Konferencija o poljoprivredi koja se preko 70 godina održava u Oxfordu, od 5. do 7. siječnja 2016., ponudit će inspiraciju i nova znanja EU farmerima.

  • 930
  • 59
  • 0

Konferencija o poljoprivredi koja se preko 70 godina održava u Oxfordu pod nazivom The Oxford Farming Conference poznata je po zanimljivim debatama i govornicima koji posjeduju zavidno znanje u sektoru poljoprivrede, specifičnim tehnologijama te utjecaju sveprisutnih promjena koje pogađaju sektor ubrzanm tempom.

Rast populacije i sve veća potreba za hranom pod pritiskom klimatskih promjena sve je jača tema na skupovima koji za cilj imaju uspostaviti što bolju budućnost za proizvodnju hrane.

Konferencija se odvija unutar prekrasnog i povijesno važnog Sveučilišta Oxford, od 5. do 7. siječnja 2016., a ponudit će savjete u agroekološkoj proizvodnji, primjere dobre prakse, rješenja u globalnom sustavu proizvodnje hrane, uključujući ekonomsku i trgovinsku politiku koja utječe na englesku poljoprivredu. Cilj je uspostavljanje inovativne, okolišno održive poljoprivrede i povezivanje farmera kroz brojne edukacije i stručne radionice.


Tagovi

Oxford Farming Conference Poljoprivredna konferencija Oxford


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."