Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroAgro
  • 05.12.2019. 13:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Poljoprivreda se vratila u Zagreb - otvoren CroAgro s više od 180 izlagača!

Danas je u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma svečano otvoren CroAGRO - međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Foto: Mario Relatić
  • 1.038
  • 144
  • 0

Nakon gotovo dva desetljeća, poljoprivredno sajmovanje vratilo se u Zagreb. Danas je u 12 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma svečano otvoren CroAgro - međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Ovaj sajam, u organizaciji Gospodarskog lista i Zagrebačkog velesajma, održava se od danas, 5. prosinca do nedjelje, 8. prosinca u zatvorenim grijanim paviljonima Zagrebačkog velesajma gdje možete pogledati moćne strojeve najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Osim poljoprivredne mehanizacije i opreme, sajam nudi velik izbor poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, sadnica i sjemenskog asortimana, sredstva za zaštitu bilja i podizanja prirodne plodnosti tla te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju. 

Prisustvujte predstavljanju najnovijih modela mehanizacije!

Ovaj vikend idealan je za ugovaranje nove poljoprivredne sezone i druženje s poslovnim partnerima u blagdanskom okruženju, uz razne promotivne ponude i novitete. Najavljeno je i predstavljanje najnovijih modela traktora, kombajna i priključaka.

Na sajmu izlaže više od 180 izlagača iz 26 zemalja u sljedećih 9 paviljona: 7, 7a, 8, 8A, 9, 11A, 11d i 10A, aula između pav. 11a i 10a.

Prateći program raspoređen je kroz tematske dane: Dan stočarstva, Dan biljne proizvodnje i Dan mehanizacije.

Detaljnije o tematskim danima saznajte ovdje: CroAGRO vraća agrar u Zagreb - sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Bit će tu stručnih skupova, konferencija OPG-ova, Izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva te izbor "Hrvatski traktor godine" kao i međunarodna ocjenjivanja rakija i likera, sireva i jabuka koji su samo dio zanimljivog i uzbudljivog stručnog i zabavnog programa koji posjetitelje očekuje svakog dana.

Gastro Show, SirCRO FEST i međunarodno ocjenjivanje rakija i likera

U okviru CroAgro sajma priprema se i Gastro Show gdje će kuhari pripremati jela po receptima iz kuharica Gospodarskog lista. Gostovat će kuhar Vedran Bošković koji će spremiti jedno slano i dva slatka jela, u subotu 07. prosinca blagdanska jela kuhaju Najuzornija hrvatska žena 2019. Svetlana Bastalić i predstavnice Udruge žena Dinjevac, a nedjelja 08. prosinca rezervirana je za pripremanje neobičnih jela s kukcima.

Detaljan program sajma potražite u dokumentu ispod teksta!

Održat će se i 5. SirCro Fest, hrvatski festival tradicijskih sireva, gdje će svi zainteresirani moći sudjelovati u radionicama o sljubljivanju sira i piva i pravilnom rezanju i serviranju sireva uz degustaciju te Međunarodno ocjenjivanje rakija i likera.

Sajam možete posjetiti od danas do subote od 10 do 19 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 20 kuna, a za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking.

Detaljan program sajma potražite u dokumentu ispod teksta!

Vidimo se na sajmu? ;)


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

CroAgro Poljoprivredni sajam Otvorenje Zagreb Zagrebački velesajam Gospodarski list


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer