Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatna edukacija
  • 16.12.2015. 13:00

Poljoprivreda i svijet u kojem živimo!

Besplatna online edukacija "Agriculture and the World We Live In" dostupna je od 11. siječnja do 9. veljače 2016., a prijaviti se možete već danas.

  • 327
  • 58
  • 0

Agriculture and the World We Live In. Kako poljoprivreda hrani svijet: istraživanje farmi, farmera i izazova s kojima se suočavaju. Tečaj počinje 11. siječnja i traje do 9. veljače 2016., a prijaviti se možete ovdje.

O čemu se radi? Oni koji pohađaju ovu besplatnu edukaciju saznat će sve o trendovima u prehrani svjetske populacije i ulozi koju poljoprivreda ima u tome. Polaznici će saznati i kako klima i tlo diktiraju tipove farmi u različitim regijama i zemljama, sve o veličini populacije i njenom rastu, zašto većina ljudi živi u gradovima i koliko točno hrane proizvodimo?

Kako proizvodnja hrane postaje globalna i koje posljedice ima za farmere i potrošače? Kako klima, tlo i gnojiva utječu na način na koji proizvodimo hranu? Koja je ključna uloga biologije tla u proizvodnji? Bit će riječi i o poblemima vezanima za intenzivnu proizvodnju životinja kao što su svinje i perad te prednostima i nedostacima organske poljoprivrede.

Tečaj će zahtijevati od polaznika da izdvoje dva do četiri sata u tjednu, no to može varirati ovisno o učeniku. Ovo uključuje praćenje video materijala, sudjelovanje u kvizovima i procjenama. Ukoliko tečaj prođu, polaznici dobivaju Certifikat postignuća koji ne predstavlja formalnu kvalifikaciju ili priznanje već kako bi pokazali svoj interes za učenje mogućim poslodavcima ili institucijama.


Tagovi

Agriculture and the World We Live In Poljoprivreda Edukacija Certifikat postignuća


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."