Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavonika
  • 20.02.2020. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Poljoprivreda i mladi moto je jubilarne 5. Slavonike

Jubilarna nacionalna poljoprivredna konferencija Slavonika održat će se 3. ožujka 2020. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku.  

Foto: Slavonika/inspiriramo poljoprivredu
  • 971
  • 61
  • 0

Jubilarna, peta nacionalna poljoprivredna konferencija Slavonika održat će se 3. ožujka 2020. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku.

Moto ovogodišnje konferencije je "Poljoprivreda i mladi", a na ovu temu izlagat će studenti Ivan Šima Branković, Filip Puškarić, Laura Dušek te Karla Pavlak. Svoje će izlaganje imati i državni tajnik Ministarstva poljoprivrede Tugomir Majdak na temu "Što nam donosi novi paket zajedničke poljoprivredne politike“, a u sklopu programskog dijela održat će se i panel pod nazivom: "Zašto Hrvatskoj treba digitalna poljoprivreda“ čiji je kordinator i moderator prof. dr. sc. Zdenko Lončarić, prodekan za nastavu i upravljanje kvalitetom na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, stoji u najavi ovogodipnje Slavonike koju će otvoriti ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

I Agroklub inspirirao poljoprivredu

Organizacijski odbor odlučio je povodom pete obljetnice konferencije dodijeliti priznanja predstavnicima medija koji su svojim radom doprinjeli boljoj percepciji poljoprivrede te svojim izvještavanjem inspirirali brojne poljoprivrednike da organiziraju ili reorganiziraju svoje poslovanje na bolje.

Priznanja  "Inspiriramo poljoprivredu“, uručit će se u sklopu konferencije: Mirti Milas i Martinu Vukoviću sa Hrvatskog radija, Zdenki Rupčić iz Glasa Slavonije, Vedranu Stapiću iz Agrokluba, Vlatku Greguriću sa Hrvatske televizije i Miroslavu Koskunoviću, donedavnom uredniku portala Agrobiz.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Osječko baranjske županije i grada Osijeka, a suorganizator su Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i agencija Apriori World. Kao i prethodne četiri godine, tako i ove jubilarne konferencija se održava bez financijske kotizacije te se očekuje 360 sudionika.

Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija ovdje gdje se mogu i prijaviti za konferenciju.


Tagovi

Slavonika Inspirirajmo poljoprivredu Poljoprivreda i mladi Agroklub Nagrada Ministarstvo poljoprivrede Fakultet agrobiotehničkih znanosti Agronomski fakultet Apriori World Vedran Stapić


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]