• Sajam poljoprivrede
  • 03.04.2017. 15:00

Poljoprivreda i gospodarstvo na vrbovečkom sajmu

12., 13. i 14. svibnja 2017. u Vrbovcu se održava Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta.

  • 2.438
  • 196
  • 0

Tvrtka Sajam automobila Zagreb d.o.o. iz Zagreba u gradu Vrbovcu 12., 13. i 14. svibnja 2017. organizira Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta. Na sajmu se u to vrijeme očekuje veliki broj izlagača.

Pored grada Vrbovca koji se u organizaciju uključio sa svim svojim službama, u organizaciju se uključila i turistička zajednica grada Vrbovca, kao i Udruženje obrtnika i gospodarstvenika grada Vrbovca.

U organizaciju su uključene i Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska i Koprivničko-križevačka županija.

Kao suorganizatori sajma su uključeni Turistička zajednica Zagrebačke županije, Gospodarska i obrtnička komora Zagrebačke županije, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvoj i šumarstvo te Upravni odjel za gospodarstvo.

Edukacije, izložba i prodaja poljoprivrednih proizvoda

Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta pored izlagačke i prodajne manifestacije imat će i edukativni karakter.

Tamo će se odvijati okrugli stolovi i paneli na kojim će se gospodarstvenicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-ova stručnim predavanjima pokušati pomoći u njihovom poslovanju. Tijekom cijelog vremena održavanja sajma odvijat će se zabavni i kulturno-umjetnički program.

Cilj je utvrditi tradiocionalnu manifestaciju u Vrbovcu

"Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta postane tradicionalni sajam koji će se svake godine u približno isto vrijeme održavati u gradu Vrbovcu.

Od navedenog sajma želimo napraviti veliki i respektabilan sajam za izlaganje i prodaju gospodarskih, poljoprivrednih i proizvoda kućne radinosti kao i svih drugih proizvoda", kažu organizatori.


Tagovi

Vrbovac Sajam poljoprivrede Gospodarstvo OPG


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."