Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Polagra Premiery 2014.
  • 01.01.2014. 11:00

Polagra 2014. – Sajam poljomehanizacije

Koji su najnoviji trendovi u poljoprivrednoj mehanizaciji? Provjerite na sajmu Polagra Premiery 2014.

  • 333
  • 32
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije Polagra Premiery 2014. održavat će se od 30. siječnja do 2. veljače u Poznanu u Poljskoj.

Prošli sajam, održan 2012. godine, posjetilo je 40.000 posjetitelja. Deset paviljona bilo je u potpunosti ispunjeno sa oko 2.000 izložbenih primjeraka poljoprivrednih strojeva i opreme.

Preko 300 izlagača predstavilo je najnovije trendove iz područja poljomehanizacije. Na sajmu je nastupilo 16 zemalja: Austrija, Kina, Češka, Danska, Finska, Francuska, Nizozemska, Litva, Njemačka, Poljska, Rusija, Švedska, Turska, SAD, Velika Britanija i Italija.

Predstavljeno je gotovo 200 tržišnih noviteta, od kojih je njih 28 nagrađeno zlatnom medaljom i to 18 u kategoriji strojevi i oprema.

U prilogu članka nalazi se prigodna galerija fotografija sa sajma Polagra Premiery 2012.

Više informacija možete saznati na: www.polagra-premiery.pl


Fotoprilog


Tagovi

Poljoprivredni sajam Poljomehanizacija Poznan Poljska Polagra Premiery


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]