Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 13.01.2014. 08:00

Pokladni gastro fest 2014.

U sklopu manifestacije Đakovački bušari, odvijat će se Pokladni gastro fest pod nazivom Mrsna i nemrsna jela kroz poklade i korizmu

  • 400
  • 32
  • 0

U subotu, 8. veljače 2014. godine u Đakovu će se, u sklopu manifestacije Đakovački bušari, odvijati Pokladni gastro fest pod nazivom Mrsna i nemrsna jela kroz poklade i korizmu.

Prilika je to lokalnih proizvođača za predstavljanje i prodaju njihovih proizvoda. Bit će tu domaćih čvaraka, kobasica, lepinja, meda, pekmeza, rakije, vina, kao i neizostavnih pokladnica.

U sklopu manifestacije također će biti upriličeno ocjenjivanje i degustiranje kobasica.

Đakovački bušari pripadaju manifestacijama zabavnog karaktera. U pokladno vrijeme mjesto je to na kojem se predstavlja tradicija tipična za korizmu, od običaja, hrane do načina življenja.

Očekuje se oko 4.000 sudionika iz svih krajeva Lijepe naše i šire. Program će pratiti oko 15.000 posjetitelja.

Đakovački bušari, po broju sudionika i posjetitelja, najveći su karneval istočne Hrvatske, ističu organizatori manifestacije - Turistička zajednica Grada Đakova i Grad Đakovo.

Više informacija možete saznati na: www.tzdjakovo.eu

Photo: djakovo.danas.hr


Tagovi

Gastro fest Đakovo Bušari Pokladnice Kobasica Čvarci Rakija Karneval OPG


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.