Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ProdExpo
  • 14.02.2016. 07:25

Podravka i Sardina na sajmu hrane u Moskvi

Na prehrambenom sajmu u Moskvi, među dvije tisuće izlagača, bile su i dvije hrvatske tvrtke.

Foto: HGK
  • 218
  • 30
  • 0

Koprivnička Podravka d.d. i tvrtka Sardina d.o.o. iz Postira na Braču, u Moskvi su nastupile na 23. Međunarodnom sajmu hrane, pića i sirovina PRODEXPO 2016. te se predstavile brojnim ruskim trgovačkim lancima.

"Ovaj sajam određuje smjernice razvoja ruske prehrambene industrije. Upravo stoga smo u suradnji s Veleposlanstvom RH u Rusiji osigurali izravnu pomoć i podršku hrvatskim tvrtkama pri njihovoj promociji i nastupu na ovom tržištu", kazao je direktor predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Moskvi Jakov Despot, dodavši da će HGK nastaviti još intenzivnije pomagati hrvatskim tvrtkama u traženju poslovnih partnera na ruskom tržištu kao i sklapanju novih poslovnih ugovora.

Podravka, koja je na ruskom tržištu lider u prodaji Vegete i juha, predstavila je svoje proizvode i poslovne mogućnosti te najavila daljnje širenje asortimana. Trenutno je na više od 30 tisuća prodajnih mjesta u u toj državi, kupcima dostupno stotinjak njezinih različitih proizvoda. Sardina je, pak, za 2016. godinu dogovorila posao vrijedan gotovo milijun eura, a radi se o dodatnoj isporuci milijun i 200 tisuća konzervi srdela, tuna, skuša i ribljih pašteta.

Sajam je okupio dvije tisuće izlagača iz 65 zemalja.

Foto: HGK


Tagovi

Podravka Sardina Postira Moskva Prodexpo 2016. Jakov Despot HGK Rusko tržište


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]