Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 09.11.2013. 19:07

POD na Agritehnici

Među brojnim izlagačima svoj štand na Agritehnici imat će i Proizvodnja opruga Dežanovac

  • 500
  • 49
  • 0

Proizvodnja opruga Dežanovac tradicionalno treću godinu za redom izlaže najvećem sajmu poljoprivredne opreme "Agritehnica" u Hannoveru.

Na sajmu se nalaze na dva odvojena štanda i to na jednom kao samostalni izlagač, a na drugome na zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore i Klastera poljomehanizacije.

Ulaganje u budućnost

Agritehnica je najveći svjetski sajam poljoprivredne opreme i strojeva na kojem se prezentiraju najnovija dostignuća i tehnologije primjenjive u poljoprivredi. Na sajmu prisustvuju najveći tržišni lideri iz područja poljoprivrede. Samim izlaganjem otvaraju se brojne poslovne mogućnosti predstavljanjem proizvodnog asortimana posjetiteljima.

Ovogodišnje samostalno izlaganje dio je promotivnih aktivnosti koje će se provesti u okviru projekta pod nazivom "Preciznost - Učinkovitost - Produktivnost - Konkurentnost: Optimizacija proizvodnje dvokrakih opruga" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj Operativni program Regionalna konkurentnost 2007 -2013.

Proizvodnja opruga Dežanovac

Sudjelovanjem na sajmu želi se prezentirati postojeći asortiman proizvodnje opruga, no isto tako nova proizvodnje linija koja će biti dostupna kupcima po završetku projekta.

Ciljevi projekta su povećanje tehnoloških standarda i poslovne učinkovitosti poduzeća kroz inovativne tehnologije i proizvodne metode u proizvodnji opruga te povećanje razvojnog potencijala za nove i konkurentne proizvode.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 218.267,26 €:

  • Iznos sufinanciranja od strane EU - 178.979,15 € (82,00%)
  • Iznos sufinanciranja od strane POD proizvodnje opruga d.o.o. - 39.288,11€ (18,00%)
Strukturni i investicijski fondovi

Na natječaj koji je provela Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) zaprimljeno je gotovo 1000 prijava, a 19.06.2013. u prostorijama Ministarstva poduzetništva i obrta, ugovore su svečano uručili ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, te potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić.

Konkurenta Hrvatska

Više informacija o cijevima i aktivnostima projekta možete pronaći na slijedećoj poveznici - IPA IIIc

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost POD proizvodnje opruga d.o.o.


Tagovi

Agritehnica Poljoprivredna mehanizacija Hannover Klaster poljomehanizacije Sajam Natječaj


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]