Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Apiterapija
  • 21.08.2020. 09:45

Počinje tečaj apiterapije i apiturizma: Još uvijek se stigneš prijaviti!

Početak online tečaja je u subotu 22.08.2020. godine, a održavat će se 9 subota u kontinuitetu u terminu od 12-18 sati.

Foto: JumpStory
  • 400
  • 102
  • 0

Hrvatsko apiterapijsko društvo (HAD) i ove godine organizira tečaj apiterapije i apiturizma, a zbog epidemioloških mjera opreza ono će se održati online putem Microsoft Teams-a.

Početak je u subotu 22.08.2020. godine, a održavat će se 9 subota u kontinuitetu u terminu od 12-18 sati. Nakon toga slijedi pauza od mjesec dana za izradu seminarskih radova (teme polaznici sami odabiru) te završna obrana radova.

Link za Microsoft Teams možete pronaći ovdje

Cijena tečaja iznosi 3.500,00 kn, a može se plaćati u tri rate. U cijenu je uračunata literatura, a po prvi puta ga je moguće pratiti iz inozemstva (cijena je 550 eura).

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte dr.sc. Gordanu Hegić mag.ing.agr. na ghegic@gmail.com ili mobitel 00385 (0) 95 910 66 53 (whats app, viber).

Inače, Hrvatsko apiterapijsko društvo je strukovno društvo s registriranim sjedištem na Katedri za zdravstvenu ekologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, koje si je za zadaću zadalo aktivno razvijati i promovirati apiterapiju u Hrvatskoj bazirajući se, prije svega, na znanstveno dokazanim pozitivnim svojstvima pčelinjih proizvoda te jasnim standardima struke.

“Zbog velikog interesa i ograničenog broja polaznika preporučljivo je uplatu izvršiti u dogovoru s organizatorom”, poručuju iz HAD-a.

Detaljnije informacije i prijavnicu potražite u dokumentima ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Hrvatsko apiterapijsko društvo Tečaj Online Pčelinji proizvodi


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]