• Apiterapija
  • 21.08.2020. 09:45

Počinje tečaj apiterapije i apiturizma: Još uvijek se stigneš prijaviti!

Početak online tečaja je u subotu 22.08.2020. godine, a održavat će se 9 subota u kontinuitetu u terminu od 12-18 sati.

Foto: JumpStory
  • 138
  • 34
  • 0

Hrvatsko apiterapijsko društvo (HAD) i ove godine organizira tečaj apiterapije i apiturizma, a zbog epidemioloških mjera opreza ono će se održati online putem Microsoft Teams-a.

Početak je u subotu 22.08.2020. godine, a održavat će se 9 subota u kontinuitetu u terminu od 12-18 sati. Nakon toga slijedi pauza od mjesec dana za izradu seminarskih radova (teme polaznici sami odabiru) te završna obrana radova.

Link za Microsoft Teams možete pronaći ovdje

Cijena tečaja iznosi 3.500,00 kn, a može se plaćati u tri rate. U cijenu je uračunata literatura, a po prvi puta ga je moguće pratiti iz inozemstva (cijena je 550 eura).

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte dr.sc. Gordanu Hegić mag.ing.agr. na [email protected] ili mobitel 00385 (0) 95 910 66 53 (whats app, viber).

Inače, Hrvatsko apiterapijsko društvo je strukovno društvo s registriranim sjedištem na Katedri za zdravstvenu ekologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, koje si je za zadaću zadalo aktivno razvijati i promovirati apiterapiju u Hrvatskoj bazirajući se, prije svega, na znanstveno dokazanim pozitivnim svojstvima pčelinjih proizvoda te jasnim standardima struke.

“Zbog velikog interesa i ograničenog broja polaznika preporučljivo je uplatu izvršiti u dogovoru s organizatorom”, poručuju iz HAD-a.

Detaljnije informacije i prijavnicu potražite u dokumentima ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Hrvatsko apiterapijsko društvo Tečaj Online Pčelinji proizvodi


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

[Kviz] Sveznalica ili neznalica? #agroklub

Koliko znaš o Agroklubu? Odgovori na pitanja iz kviza i saznaj jesi sveznalica ili neznalica? Loading…  

Pročitaj cijelu bilješku