Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani masline
  • 20.04.2017. 09:20

Pet plaketa za poseban doprinos razvoju voćarstva

U sklopu 19. međunarodne manifestacije Dani masline 2017., koja će se 28. i 29. travnja održati u Zadru i na otoku Ugljanu bit će dodjeljena i priznanja zaslužnima za poseban doprinos razvoju hrvatskog voćarstva.

  • 1.085
  • 61
  • 0

U sklopu 19. međunarodne manifestacije Dani masline 2017., koja će se 28. i 29. travnja održati u Zadru i na otoku Ugljanu bit će dodjeljena i priznanja zaslužnima za poseban doprinos razvoju hrvatskog voćarstva.

Prema kriterijima Hrvatske voćarske zajednice laureati su Branimir Kardum i Marin Šare proizvođači trešanja u Ninskim Stanovima, Nedjeljko Jusup, urednik Plodova zemlje i mora Zadarskog lista, Mirta Milas, urednica Emisije za selo i poljoprivredu Hrvatskog radija i Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije

U dopisu kojega je glavni tajnik Hrvatske voćarske zajednice mr.sc. Đorđe Vezmar uputio Benitu Pucaru, predsjedniku Organizacijskog odbora Dana Masline navedeno je da su priznanja spomenutim lauretima trebala biti uručena 2. ožujka na 12. Znanstveno-stručnom savjetovanju hrvatskih voćara u Vodicama.

No, organizacijski odbor tog skupa odlučio je da se uručivanje priznanja odgodi za svečanost na Danima masline u Zadru kao značajnom i specifičnom skupu - dijelu ukupnog voćarstva Republike Hrvatske, istaknuo je Vezmar.

Povelje će na otvaranju Dana masline u Gradskoj loži u Zadru 28. travnja dobitnicima uručiti Željko Banjavčić, predsjednik Hrvatske voćarske zajednice.(DM)


Tagovi

Dani masline Zadat Maslinovo ulje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]