Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Finale SP Rusija
  • 15.07.2018. 13:30

Pečeni vol za finalnu utakmicu Hrvatska-Francuska

Spoj nogometa, Vezova i dobre hrane? Da, u Đakovu!

Foto: Grad Đakovo
  • 1.381
  • 173
  • 0

U šatoru Đakovačkih vezova i danas Grad Đakovo za svoje sugrađane i goste organizira praćenje utakmice putem video zida. No ovoga puta "glavom" je platio vol koji se uz Vezovski šator peče na ražnju. Grad Đakovo poziva sve iz bliže i dalje okolice na zajedničko bodrenje hrvatske reprezentacije u finalnoj utakmici s Francuskom. Okupljanje je predviđeno u 15.00 sati pa ako ste i malo dalje - stignete.

Prihod od prodanih porcija (po simboličnim cijenama) bit će namijenjen za daljnji razvoj nogometa u gradu, za pomoć omladinskoj školi HNK Đakovo Croatia, tj. za kupnju nogometnih lopti.  Cijeli program pratit će glazba, u poluvremenu će nastupiti gosti iz Meksika, a nakon utakmice predviđen je koncert grupe Dominik & Co, najavljuju iz Grada Đakova.


Tagovi

Đakovo Finale SP Rusija Vol Pečeni vol


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).