Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija o hrani
  • 28.11.2013. 19:00

Pažljivo s hranom!

U Rijeci će se održati besplatna edukacija za sve subjekte koji posluju s hranom

  • 233
  • 19
  • 0

HGK - Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Županijska komora Rijeka, slijedom uočenih potreba i iskazanog interesa članica, u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede organizira edukaciju na temu Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača.

Edukacija će se održati 2. prosinca 2013. s početkom u 11 sati u Županijskoj komori Rijeka.

O temi će govoriti dr.sc. Sanja Kolarić Kravar i Tanja Iveković dipl.ing., iz Uprave za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku Ministarstva poljoprivrede.

U okviru seminara biti će riječi o propisima iz područja informiranja potrošača o hrani, posebice nakon ulaska Hrvatske u EU, označavanju hrane u prijelaznom razdoblju, razlikama između Pravilnika o označavanju, prezentiranju i reklamiranju hrane i Pravilnika o informiranju potrošača o hrani te obveznim i dobrovoljnim informacijama o hrani, navođenju hranjivih vrijednosti hrane i praktičnim primjerima označavanja hrane.

Edukacija je besplatna za sve subjekte koji posluju s hranom.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti mr. Blanki Kalokira, dipl.ing., voditeljici Odsjeka za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo (tel. 051/209169, e-mail: bkalokira@hgk.hr).

Photo: vitamini.hr


Tagovi

Edukacija o hrani Poslovanje s hranom Sanja Kolarić Kravar Tanja Iveković HGK ŽK Rijeka

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]