AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Ovogodišnja Slama u znaku zodijaka

Ovogodišnja Slama u znaku zodijaka

Slama land art festival

Ovogodišnja Slama u znaku zodijaka

Datum: 07.08.2017. 10:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

I ove godine Udruga Slama održava svoj Međunarodni Slama Land Art Festival. Svi putevi za vikend vode na Biljsku cestu!

I ove godine Udruga Slama održava svoj Međunarodni Slama Land Art Festival. Festival okuplja međunarodne umjetnike koji će u tjedan dana (od 7. do 13. kolovoza) izrađivati višemetarske skulpture od slame.

Tijekom vikenda 12. i 13. kolovoza (subota i nedjelja), festival će na Kovačkim livadama na Biljskoj cesti kod Osijeka, biti otvoren za sve posjetitelje, kada će se izvoditi i bogati glazbeno-scenski program. Tema ovogodišnjeg festivala je "Zodijak".

Slama Land Art festival je projekt udruge Slama koji se održava već 12 godina zaredom i posjeduje međunarodni karakter. Završnica i najatraktivniji dio festivala je spaljivanje središnje i najveće skulpture kroz interaktivni multimedijalni performans. U vatrenom spektaklu ritualno sudjeluje i do 2.000 posjetitelja.

Foto: Željka Rački-Kristić

Broj pregleda članka: 511; Uspješnost članka: 38.55

Tagovi: Festival, Slama, Bilje

Ključne riječi članka: ovogodisnja, slama, u, znaku, zodijaka, slama, festival, festivala, skulpture, kolovoza, održava, međunarodni, slama land


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!