Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Miholjački sajam
  • 17.09.2013. 11:40

Ove godine još više izlagača autohtonih i etnoproizvoda

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda

Foto: http
  • 263
  • 22
  • 0

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 7. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra - Lokalne razvojne agencije, te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac i Komunalnog gospodarstva Park Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca, Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva poljoprivrede od 20. do 21. rujna 2013. na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

Sajam se održava sedmu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda.

Prema pokazanom zanimanju gospodarstvenika i obrtnika, vidljivo je da će Sedmi miiholjački sajam imati veći broj izlagača nego prošle godine. Iz godine u godinu raste broj izlagača autohtonih, eko i etnoproizvoda te je sve veće zanimanje za sudjelovanje i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Sajam se otvara u petak, 20 rujna u 11 sati. Uz ponudu, prezentacije i degustacije izloženih proizvoda prvoga dana bit će kuhan čobanac u velikom kotlu koji će se dijeliti besplatno. Sudionike i goste zabavljat će tamburaški sastav Kočije. Drugoga dana, u subotu, uz prezentaciju sajamske ponude i proglašenje najljepše uređenog štanda i najoriginalnijeg autohtonog proizvoda, gastroponudom predstavit će se Gljivarska udruga iz Donjeg Miholjca.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da o svojoj namjeri o sudjelovanju na 7. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite organizatore, najkasnije do 31. kolovoza 2013. godine. Ispod teksta možete preuzeti Obrazac prijave, koji je potrebno poslati na broj faksa 031/630-943, ili na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili donijeti osobno u MPC.

Foto: http://www.mpc-miholjac.hr


Dokumenti


Tagovi

7. Miholjački sajam Izvornost Proizvodi Autohtoni proizvod Donji Miholjac Gljivarska udruga Kvaliteta Izložba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]