Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oktoberfest
  • 20.09.2015. 16:00

Ovako izgleda hrvatski Oktoberfest

Iako je Nijemcima Hrvatska tradicionalno zemlja u kojoj provode godišnji odmor, neki od njih sada u Istru dolaze upravo u vrijeme Porečkog Oktoberfesta kako bi doživjeli dašak svoje tradicije uz obalu najljepšega mora na svijetu.

  • 282
  • 15
  • 0

Ljubitelji piva i dobre zabave ovoga puta dolaze na svoje! Kraj Poreča, na poluotoku Lanterna idućih će se dana od 18. do 26. rujna održavati hrvatski Oktoberfest.

Po uzoru na puno poznatiji Oktoberfest koji se održava u Bavarskoj, ovaj nezaboravan događaj uz tradicionalnu bavarsku glazbu, najbolje pivo i more, organizira porečka tvrtka Valamar.

Istarski Oktoberfest prvi je put organiziran 2013. godine uz obalu prekrasnog poluotoka Lanterna. Na istome mjestu i ove godine posjetitelje očekuje veliki šator s interijerom u bavarskom stilu, a nikako ne možete izostaviti poznate jednolitarske krigle piva. Neizostavan dio za sve pivopije i ovdje je tradicionalno razbijanje bačve piva.

Što ti više treba od odmora u Hrvatskoj?

U zabavnom se programu očekuju izvođači iz Njemačke i Austrije, uz koje možete zaplesati tradicionalne polke! Fantastični izvođači zabavljaju sve od osoblja do posjetitelja.

Iako je Nijemcima Hrvatska tradicionalno zemlja u kojoj provode godišnji odmor, neki od njih sada u Istru dolaze upravo u vrijeme Porečkog Oktoberfesta kako bi doživjeli dašak svoje tradicije uz obalu najljepšega mora na svijetu.

"Presretni smo što smo ovdje. U Hrvatsku dolazimo redovno već dvadeset godina, a ove godine smo specijalno došli upravo zbog Oktoberfesta. I bolji je nego onaj u Münchenu", prepričava par iz Njemačke, a njihov susjed dodaje "Što ti više treba od odmora u Hrvatskoj?"

"Izuzetno smo zadovoljni interesom i atmosferom, pogotovo kad vidimo da se traži i klupa više. Stoga mi ne preostaje ništa više nego pozvati i ostale da nam se pridruže", poručuje organizator događaja i menadžer Dario Kinkela.


Tagovi

Oktoberfest Valamar Porečki Oktoberfest Dario Kinkela Istra Turizam


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.