Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI 2017
  • 04.04.2017. 12:00

Ovaj vikend rezerviran je za 14. SALORI u Osijeku

14. Sajam lova, ribolova i turizma, kao i 21. Motomobil održat će se ovog vikenda, 07.-09. travnja 2017. na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Foto: Agroklub
  • 946
  • 53
  • 0

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira četrnaestu po redu sajamsku priredbu - SALORI 2017.

Manifestacija je to koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Sajam će se održati, kao i svake godine, na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, od 07.-09. travnja 2017. godine. Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

U sklopu SALORI-ja i 21. Sajam automobila

U sklopu sajma SALORI 2017. održava se i 21. Sajam automobila i prateće industrije - MOTOMOBIL 2017. Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije.

Iskustvo, stručnost i briga za interese i potrebe svakog izlagača, najbolji su jamac uspješne organizacije i ovogodišnjih sajamskih priredbi, kažu organizatori.

Prijavu na sajam pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: Agroklub


Dokumenti


Tagovi

SALORI 2017 Osječki sajam Prijava Osijek Pampas Lov Ribolov Turizam Motomobil


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]