Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Zemlja
  • 28.09.2013. 10:50

Otvoren sajam Agro Zemlja 2013.

Sajam Agro Zemlja projekt je kojeg organizira tvrtka Katava d.o.o., a 2013. godine održava se po devetnaesti puta na prostoru kompleksa Bizovačkih toplica

  • 491
  • 59
  • 0

U petak 27. rujna u Bizovačkim toplicama otvoren je 19. međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije - Agro Zemlja. Prigodom svečanosti otvaranja posjetiteljima, izlagačima i gostima, pozdravnim su se riječima obratili načelnik općine Bizovac Srećko Vuković, organizator sajamske priredbe San Katava, zamjenik Osječko-baranjskog župana Željko Kraljičak i pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković, koja je i otvorila Sajam.

Sajam Agro Zemlja posjetiteljima, a u suradnji s izlagačima, nastoji pružiti uvid u najnovija dostignuća tehnologije, koja primjenjiva u praksi trebaju doprinjeti boljitku i osigurati profitabilnost poljoprivredne proizvodnje te uopće u segmentu proizvodnje hrane. Na sajmu se predstavljaju izlagači od samog početka proizvodnog ciklusa u poljoprivredi - sjemenarstvo, sadnice, zaštita bilja, preko mehanizacije i opreme za preradu no i izlagači koji predstavljaju mogućnosti otkupa i kooperacije toliko važne karike u lancu proizvodnje i plasmana.

Na sajmu se daje poseban naglasak na mehanizaciju koji potvrđuje činjenica da se na Agro Zemlji predstavljaju svi distributeri traktora u Hrvatskoj, i to ne samo kroz izložbeni karakter već i onaj praktični. Tako se na prostoru održavanja sajma organiziraju brojne prezentacije strojeva u radu, što zainteresiranim kupcima pruža kvalitetnu mogućnost uvida u ponuđene strojeve, a izlagačima kvalitetniju mogućnost promoviranja asortimana ponude.


Tagovi

Agro Zemlja Bizovačke toplice Davorka Hajduković Željko Kraljičak Srećko Vuković Poljoprivredna mehanizacija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]