Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 14.05.2016. 19:00

Otvoren 83. Međunarodni poljoprivredni sajam

Danas je na Novosadskom sajmu otvoren 83. Međunarodni poljoprivredni sajam!

  • 2.421
  • 141
  • 0

Po 83. put svoja vrata otvorila je jedna od najvećih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Europe - Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu. Svi zainteresirani Sajam mogu posjetiti do 20. svibnja, svakim danom od 9 do 19 sati.

Ove godine zemlja partner je Italija

Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma ove godine je Italija, koja nastupa sa 16 kompanija u Hali 1 Novosadskog sajma. Na Sajmu će biti prisutni izlagači koji nude suvremene tehnologije u sektoru poljoprivrede, a poznato je da su talijanski proizvođači europski lideri u proizvodnji opreme i tehnologije za prehrambenu industiju.

Nastup talijanskih kompanija bit će upotpunjen pratećim programima. Talijanska agencija za vanjsku trgovinu, u suradnji sa uredima ICE Agencije u regiji Balkana, u ponedjeljak, 16. i utorak, 17. svibnja organizira susret predstavnika talijanskih izlagača sa poslovnim delegacijama. Oko 50 poduzetnika, uglavnom uvoznika i distributera talijanskih proizvoda iz Mađarske, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske i Makedonije posjetit će Poljoprivredni sajam. Bit će organizirane i promocije čuvenih talijanskih vina i rakije.

Dva traktora za posjetitelje

Najsretniji posjetitelj sa kupljenom ulaznicom će sa Poljoprivrednog sajma otići sa traktorom "belarus 422", koji i ove godine daruje "Agropanonka". Izvlačenje imena dobitnika je u četvrtak, 19. svibnja u 17 sati, dok je uručenje ključeva idućeg dana, točno u podne. Kupon za sudjelovanje u Poklon igri za posjetitelje nalazi se na poleđini ulaznice. Važno je čitko ga popuniti i ubaciti u jasno označenu kutiju, koja će se kao i prošle godine nalaziti preko puta sajamske fontane.

Pored tog traktora, generalni sponzor Poljoprivrednog sajma kompanija Generali osiguranje Srbija, poklanja traktor "deutz fahr agrolux" sa kabinom, korisniku osiguranja te kompanije, čije ime bude izvučeno posljednjeg dana Sajma.

Susreti i konferencije sastavni dio Sajma

Dan poslije otvorenja, u nedjelju 15. svibnja, u suradnji sa Republikom Hrvatskom bit će održana druga Regionalna agrobiznis konferencija "Preko polja do Europe". U okviru konferencije planirana su dva panela "Iskustva agrobiznis lidera regije" i "IPARD program u Srbiji i Hrvatska iskustva sa EU fondovima".

Kako se očekuje, na konferenciji će sudjelovati predstavnici javnog sektora, vladinih i nevladinih organizacija, vodećih ljudi domaćih i stranih kompanija, kao i predstavnici medija. Taj događaj promovirat će mogućnosti i izazove poljoprivrednog i prehrambenog sektora i ujedno biti prilika potencijalnim poslovnim partnerima za uspostavljanje suradnje i razmjenu iskustava.

Tijekom održavanja Sajma, predstavnici ministarstva će imati sastanke sa kolegama iz Italije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Republike Srpske, a pored toga, svakog dana, na štandu u Hali "Master", bit će na raspolaganju poljoprivrednicima i posjetiteljima, informirajući ih o radu i aktivnostima ministarstva.

Nedjelja, 15. svibnja - obiteljski dan

Za posjetitelje je i ove godine organiziran Obiteljski dan. U nedjelju, 15. svibnja, cijela obitelj, sa djecom do 16 godina, Poljoprivredni sajam će moći posjetiti kupovinom jedne ulaznice za 500 dinara (30 kuna).

Cijena ulaznica za 83. međunarodni poljoprivredni sajam ostaje nepromijenjena u odnosu na prethodne godine. Pojedinačna ulaznica stoji 500 dinara, kolektivne, za grupe od 15 i više ljudi, 350 dinara (21 kuna), dok kolektivni posjeti učenika i studenata, umirovljenici i djeca od 7 do 12 godina ulaz na Poljoprivredni sajam plaćaju 200 dinara (12 kuna).


Fotoprilog


Tagovi

Novosadski sajam Poljoprivreda Italija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.