Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostar 2019
  • 09.04.2019. 13:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Otvoren 22. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

Mostarski sajam održava se do 13. travnja 2019., a po broju izlagača i posjetitelja, svakako je najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Zemlja partner je NR Kina koja će se predstaviti za 50 tvrtki na 2.000 m2.

Foto: Vedran Stapić
  • 434
  • 42
  • 0

22. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, otvorio je svoja vrata danas, 9. travnja. Sajam je svečano otvorio Milorad Dodik, predsjedatelj Predsjedništva BiH, istaknuvši značaj ove manifestacije kako za gospodarstvenike koji se na njemu susreću, tako i za sam Mostar i područje Hercegovine. 

Prisutne je pozdravila i Dalfina Bošnjak, dugogodišnja direktorica Mostarskog sajma, a dopredsjednik Kineskog vijeća za promociju međunarodne trgovine, Zhang Shenfeng izrazio je spremnost i ambiciju zajedničkog djelovanja Bosne i Hercegovine i Kine koja je zemlja partner ovogodišnjeg sajma. 

Svečanosti otvaranja prisustvovali su brojni visoki dužnosnici, prije svega Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, Darko Horvat, izaslanik Vlade Republike Hrvatske i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta RH te Dragan Čović koji je istaknut kao osoba zaslužna za razvoj ovoga sajma. 

Podsjetimo, Mostarski sajam održava se do 13. travnja 2019., a po broju izlagača i posjetitelja, svakako je najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Zemlja partner je Narodna Republika Kina, kojoj će ovo biti drugo partnerstvo na mostarskoj gospodarskoj izložbi. Na sajmu se predstavlja 50 kineskih tvrtki na 2.000 m2, a osim izlagača iz ove zemlje, na Mostarskom će sajmu svoje proizvode i usluge predstaviti izlagači iz još tridesetak zemalja svijeta te iz svih područja privrede.

Sastavni dio Mostarskog sajma su i njegove dvije tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, na kojem se promoviraju autohtona domaća vina i turistička ponuda te Sajam knjige i grafičke industrije.

Sajam je smješten na 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, u 2 paviljona. Na ovogodišnjem sajmu svoje proizvode izlaže do 800 izlagača iz 30 zemalja svijeta. Očekuje se 50.000 posjetitelja te 300 akreditiranih novinara. 

Za sve je posjetitelje osiguran veliki parking prostor, pogodnost je blizina špedicije, zračne luke i magistralnih cesta, a ono što ga čini vrlo uspješnim je na stotine potpisanih ugovora o suradnji. 

Nadamo se kako ćete na Mostarskom sajmu posjetiti i izložbeni prostor Agrokluba gdje možete saznati sve o nama te si osigurati pregršt informacija o mogućnostima naših servisa za fizičke i pravne osobe. 


Tagovi

Mostar 2019 22. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru Mostarski sajam Zemlja partner Sajam turizma


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/