Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 21. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
  • 07.09.2013.

Otvoren 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina svečano je otvorio 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

  • 1.117
  • 175
  • 0

06. rujna 2013. u 10:00 sati, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina svečano je otvorio 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se već tradicionalno održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Sajam je ugostio hrvatsku poljoprivredu koja se okupila kako bi prisustvovala izložbi poljoprivredne mehanizacije i tradicionalnoj Državnoj stočarskoj izložbi. Podsjetimo, prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja.

Novost ovogodišnjeg sajma je i sudjelovanje Europske komisije, kao jednog od izlagača, koja će ovim putem predstaviti poljoprivrednu politiku EU te upoznati posjetitelje s programima ruralnog razvoja u europskim zemljama.

Sajam je posjetila i ekipa Agrokluba, a ispod teksta možete vidjeti i galeriju slika i uvjeriti se kako je ovo zaista najveća i najposjećenija manifestacija ovog tipa u Hrvatskoj.


Fotoprilog


Tagovi

21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam Tihomir Jakovina Izložba poljoprivredne mehanizacije Državna stočarska izložba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]