Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam SIMA
  • 01.03.2019. 13:30

Otkrijte nove trendove na sajmu franšiza - Franchise Expo Paris

Na sajmu će se svi zainteresirani moći raspitati o uvjetima za dobivanje franšize. Koje poznate robne marke dolaze, saznajte u nastavku.

Foto: pressroom.franchise-fff.com
  • 700
  • 54
  • 0

Posjetite sajam Franchise Expo Paris od 17.03.-20.03.2019. u Parizu sa zanimljivom ponudom franšiza u sektoru trgovine, prehrane, kao i srednje i velike distribucije. Na sajmu će se u tom području predstaviti 40 poznatih robnih marki.

Očekuje se kako će izložbu posjetiti oko 35.000 investitora, start-upova i trgovaca koji će i ove godine tražiti dobre poslovne ideje oko kojih bi mogli izgraditi uspješan poduzetnički pothvat.

Bit će i poznati lanci trgovina kao što su Auchan, Carrefour, Casino, Système U i Les Mousquetaires gdje se zainteresirani mogu raspitati o uvjetima za dobivanje franšize. U sektoru BIO prehrane bit će L’Eau Vive, Naturalia, La Vie Claire, Les Comptoirs De La Bio. Tu je i velika distribucija i trgovina vinima, čokoladom, pekarskim proizvodima.

Ove godine predstavit će se i vrlo poznati Dammann Frères, potom Thé & Beauté By Ladurée, Betjeman and Barton itd.

Zanimljive su i trgovine gdje zapravo kupujete hranu bez pakiranja u rinfuzi, poput La Mesure, gdje dobijete baš ono što vam treba i koliko vam treba.

Na sajmu se ugovaraju franšize za Hrvatsku ili bilo koju drugu zemlju. Ovakvi novi koncepti u dizajnu i opremanju trgovine hranom zaista mogu biti zanimljivi i komercijalno isplativi. 

"Novi koncepti koje usvajamo su zapravo samo jeka tog fenomena koji se zove odgovorna potrošnja. Radi se o trendu. Trgovine hranom ovog tipa sve su brojnije", rekli su iz organizacije sajma.


Tagovi

Franchise Expo Paris Sajam hrane Franšiza Bio prehrana Distribucija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs