AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Osvojite ulaznice za Jesenski bjelovarski sajam!

Osvojite ulaznice za Jesenski bjelovarski sajam!

Bjelovarski sajam

Osvojite ulaznice za Jesenski bjelovarski sajam!

Datum: 29.08.2017. 15:00 |

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Agroklub vas vodi na 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element!

U organizaciji Bjelovarskog sajma, na već poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, u terminu od 08.-10.09. 2017. godine održat će se 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element. Agroklub vam poklanja 10x2 ulaznice, na kraju članka pogledajte kako do njih!

To je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, i međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Izložba mehanizacije, najboljih grla stoke...

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti oko 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići gotovo 50.000 posjetitelja.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji - Državna stočarska izložba.

Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela. Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

Po drugi puta Peti element

Na sajmu će se održati i Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije koji se održava na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do ponedjeljka, 04.rujna, 2017. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a za ulaz na sajam potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sretno i vidimo se na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Bjelovarski sajam d.o.o.

Sponzorirani članak
Bjelovarski sajam d.o.o.
Bjelovar, Hrvatska
e-mail: bj-sajam@bj-sajam.hr , web: www.bj-sajam.hr

Broj pregleda članka: 3146; Uspješnost članka: 400.3

Tagovi: Gudovac, Stočarska izložba, Bjelovarski sajam, Ulaznice, Prijava, 2017, Peti element, Jesenski

Ključne riječi članka: osvojite, ulaznice, za, jesenski, bjelovarski, sajam, sajam, sajmu, pasmina, sajma, ulaznice, element

Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (32%)

Isuzu D-Max (12%)

Mitsubishi L200 (9%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (20%)

VW Amarok (19%)

Broj glasova: 247

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »