Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmshow Osijek
  • 21.08.2015. 14:30

Osvojite ulaznice za 2. Farm Show Osijek!

Ispunite kratki aplikacijski obrazac i osvojite dvije ulaznice za drugo izdanje osječkog FarmShow-a!

  • 1.472
  • 72
  • 0

Agroklub.com Vam u suradnji sa FarmShow Osijek poklanja 10x2 ulaznice za Sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme FarmShow Osijek 2015.! Sajam se otvara u petak 28. kolovoza u 10 sati, a svi zainteresirani FarmShow mogu posjetiti do nedjelje 30. kolovoza 2015. na Sportsko zračnoj luci Osijek.

Sajam se na istom prostoru održava drugu godinu za redom, a organizatori najavljuju još veći, zanimljiviji i bolji FarmShow. Prošle godine, tisuće je posjetitelja imalo prilike uživati u izloženoj mehanizaciji, a ove godine najavljeni su i noviteti: pokusna polja gdje je nekoliko najvećih sjemenarskih tvrtki zasijalo kukuruz, još više demonstracija strojeva i video zid kako bi što više posjetitelja moglo vidjeti strojeve u radu.

10 najsretnijih čitatelja razveselit ćemo besplatnim ulaznicama za dvije osobe. Sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac unutar članka, a sretni dobitnici će biti kontaktirani putem navedenih email adresa. Za ulaz na FarmShow dobitnicima će biti potrebna samo osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu.

Postavi fotku traktora i osvoji FarmShow majicu!

Osim ulaznica, pripremili smo i FarmShow majice za naše maštovite čitatelje. Sve što je potrebno je postaviti zanimljivu fotografiju vašeg stroja na naš KLUB - društvenu mrežu za poljoprivrednike. Koje su fotografije naši čitatelji postavili do sada možete pogledati ovdje.

Sve ostale informacije o sajmu pročitajte u članku Još veći i još bolji- FarmShow 2015! Vidimo se uskoro u Osijeku!


Tagovi

Osijek FarmShow Sajam mehanizacije Besplatne ulaznice Objava dobitnika Podjela majica Nagradne ulaznice


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]