Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2020
  • 24.02.2020. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Osvojite ulaznice: Agroklub vas vodi na jubilarni 25. Viroexpo!

Agroklub vam, u suradnji s tvrtkom Viroexpo, poklanja ulaznice za ovaj važan gospodarski potencijal Virovitičko-podravske županije. Kako do njih, saznajte u nastavku.

Foto: Kristijan Toplak
  • 1.336
  • 140
  • 0

Bliži nam se jubilarni 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici, koji će se održati od 13. do 15. ožujka u svom novom domu na adresi Matije Gupca 63/3. Agroklub vam, u suradnji s tvrtkom Viroexpo, poklanja ulaznice za ovaj važan gospodarski potencijal Virovitičko-podravske županije. Kako do njih, saznajte u nastavku.

Pripreme su u punom jeku, sav unutrašnji izložbeni prostor je rasprodan, što pokazuje da je zanimanje za ovaj sajam, koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve veći. U sklopu sajma, održat će se i stručna predavanja, pa će tako zainteresiranima biti predstavljen Zakon o obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, s posebnim osvrtom na pčelarstvo. To će se dobro uklopiti u obilježavanje 100 godina pčelarstva na području te županije. Istodobno će se govoriti i o poreznoj reformi, o promjenama propisa u njihovoj primjeni, a vezanim za poslovanje paušalnih obrta, najavljuju organizatori.

Rasprodan! Viroexpo ove godine na rekordno velikom izlagačkom prostoru

Na sajmu će se, osim sve veće ponude poljoprivredne mehanizacije, ove godine gastronomskom ponudom predstaviti tamošnja lovačka i ribolovna društva te udruge što će dodatno privući mnogobrojne posjetitelje, kojih se na sajmu i ove godine očekuje više od 30.000.

"Prikazat ćemo i tri, europskim sredstvima obnovljena dvorca na području VPŽ - Dvorac Pejačević u Virovitici, Hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru i Dvorac Janković u Suhopolju. Predstavit će se i sustavi navodnjavanja, po čemu je Virovitičko-podravska županija lider u Hrvatskoj. Bit će tu i proizvođači meda, ljekovitog bilja, mesnih prerađevina, slastica, vina, rakija i likera s područja naše županije", najavljuju organizatori. 

Želiš na sajam? Osvoji ulaznice!

Agroklub vam poklanja 10x2 ulaznice. Sve što je potrebno je ispuniti kratki obrazac ispod teksta, a rok za prijavu je do 6. ožujka do 12 sati. Ulaznice će se preuzimati na glavnom ulazu na sajam uz predočenje osobne iskaznice.


Tagovi

Viroexpo 2020 Sajam Virovitica Osvoji ulaznice


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!