Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani božura
  • 12.05.2018. 12:00

Osmi dani božura u Kovačevcu

Za sve ljubitelje božura domaćin Željko Ledinski organizira pravu cvjetnu manifestaciju, od obilaska obiteljskog imanja s mirisnim božurima do izrade aranžmana, vjenčanih buketa, čestitki i raznih drugih prigodnih poklona.

Foto: OPG Željko Ledinski
  • 869
  • 134
  • 0

Po osmi put se na OPG-u Ledinski u Kovačevcu u nedjelju, 13. svibnja 2018., održavaju se Dani božura u Kovačevcu, pitoresknom selu u općini Rovišće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Na OPG-u Ledinski uz veliku plantažu jabuka uzgajaju se i božuri ili po domaći trojačke ruže. OPG Ledinski je najveći proizvođač božura u Hrvatskoj. Za sve ljubitelje božura domaćin Željko Ledinski organizira pravu cvjetnu manifestaciju, od obilaska obiteljskog imanja s mirisnim božurima do izrade aranžmana, vjenčanih buketa, čestitki i raznih drugih prigodnih poklona. Sve ovo i puno više posjetitelji mogu kušati i kupiti na radionicama u sklopu ove manifestacije. Naime, Dani božura su cvjetna, ali i prava turistička manifestacija za sve ljubitelje ovih lijepih i krupnih cvjetova. 


Tagovi

Dano božura Kovačevac OPG Željko Ledinski


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]