Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki proljetni sajam
  • 12.03.2014. 12:00

Osječki sajam - snažan alat tržišne komunikacije

Organizatori Osječkog sajma su brojkom od 25.000 posjetitelja još jednom ostvarili rekord

  • 298
  • 39
  • 0

Sajmovi su snažan alat tržišne komunikacije te nezaobilazno mjesto poslovnih susreta izlagača, proizvođača, trgovaca i obrtnika s krajnjim kupcem. Prepoznalo je to više od 200 izlagača iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, koji su odlučili svoje proizvode izložiti na 21. proljetnom i 15. obrtničkom sajmu na osječkom Pampasu. Ova manifestacija, koja se ciljano održava u ranoproljetnom terminu, na početku sjetvenog ciklusa, za glavnu svrhu imala je podržati poljoprivrednu proizvodnju. Sajam je u cijelosti ostvario sva očekivanja izlagača, posjetitelja, ali i njegova organizatora, tvrtke Osječki sajam d.o.o. Osijek. Budući je ulazak na sajam i ovaj put bio besplatan, teško je precizno procijeniti točan broj posjetitelja, no organizatori su uvjereni kako su posjetom od više od njih 25.000 još jednom ostvarili rekord.

Kako je sajam bio izložbeno-prodajnog karaktera, uglavnom svi su izlagači prodali svoje proizvode, osobito one potrebne za proljetnu sjetvu i sadnju, autohtone prehrambene proizvode slavonskog sela, kao i sve ono što inače treba jednom poljoprivrednom gospodarstvu. Bio je tu i iznimno bogat asortiman proizvoda iz obrtničkih radionica, poljodjelske mehanizacije, a nije manjkalo ni bogate gastronomske ponude u sajamskim ugostiteljskim radnjama. "Ovakve će manifestacije zasigurno pomoći da domaći proizvod koji uključuje inovativnost i dodanu vrijednost, dobije vjetar u leđa", riječi su Sabine Škrtić, pomoćnice ministra poljoprivrede koja je nazočila otvaranju sajma. Nadajmo se da će, unatoč teškim vremenima, Osječki sajam na našem području ostati predvodnik sajmova u ovoj branši, a otvaranjem novih radnih mjesta i stvaranjem dohotka kojem se teži, nastaviti rušiti rekorde.


Tagovi

Osječki proljetni sajam Osječki sajam obrtništva Tržišna komunikacija Proljetna sjetva Poljodjelska mehanizacija Rekord Proizvođači Pampas Proljetni termin Gastronomska ponuda Sabina Škrtić


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com