Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 06.01.2014. 11:00

Osječki proljetni sajam 2014.

Osječki proljetni sajam nezaobilazno je mjesto poslovnih susreta proizvođača, trgovaca i obrtnika sa krajnjim kupcem

  • 987
  • 90
  • 0

21. Osječki proljetni sajam, od 7. do 9. ožujka 2014. godine održavat će se u gradu na Dravi na sajamskom prostoru Pampas, na 7.000 m² izložbenog prostora.

Značajna je to sajamska priredba koja ima za cilj promicanje proizvoda, usluga i tehnologija za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje, koje će na ekološki prihvatljiv, energetski učinkovit i ekonomski opravdan način pridonijeti ruralnom razvoju osječke regije. Na prošlogodišnjem sajmu 180 izlagača nastupilo je pred 20.000 posjetitelja.

Ova sajamska manifestacija održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Programom obuhvaća slijedeće djelatnosti: poljoprivredu, prehranu, vodu, tlo, osiguravajuće institucije i banke, a od ove godine i prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva u sklopu 15. Obrničkog sajma, koji će se održati kao sastavni dio Osječkog proljetnog sajma.

Proizvodnja zdrave hrane i razvijeno obrtništvo kao prilika i mogućnost za zapošljavanje, opravdani su temelj za mogući gospodarski prosperitet i održivi ruralni razvoj. Uz održivo gospodarenje prirodnim resursima, sajamska priredba pridonosi nacionalnoj strategiji ravnomjernog regionalnog razvoja.

Zašto izlagati na Osječkom proljetnom sajmu?

Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje u regiji, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti zbog kojih su organizatori uvjereni u odaziv dosadašnjih, ali i nastup novih izlagača.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći program sajamske priredbe, kao i prijavu sa uvjetima izlaganja na sajmu.


Dokumenti


Tagovi

Osječki proljetni sajam Pampas Poljoprivreda Prehrana Obrtnički sajam Mehanizacija Poljoprivreda


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P