Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 08.09.2008.

Osječki jesenski sajam

  • 735
  • 35
  • 0

Osječki jesenski sajam na sajamskom prostoru Pampas, svake godine okuplja izlagače s temom izlaganja kao što su: zdrava hrana, voda, grijanje i klimatizacije, stanovanje, odjeća i obuća, zdravlje i ekologija.
Jesen je vrijeme ubiranja postignutog u proteklom vegetacijskom periodu i vrijeme ponude tih plodova na tržištu. U potrazi za kupcem potrebno je pažljivo osluškivanje tržišta, pravovremena informacija, te edukacija i prezentacija kupcima koji su više nego ikad zainteresirani za ekološki uzgojene, zdravo prerađene i čuvane namirnice.
Svjesni interesa i značenja koje suvremeni čovjek polaže na zdravu hranu, vodu, pravilan dnevni odmor i zdrav san, te iznalaženje optimalnih i najekonomičnijih oblika zagrijavanja životnog i radnog prostora, Osječki sajam postaje mjesto okupljanja glavnih sudionika u procesu odabira proizvoda i usluga, od proizvođača, preko trgovaca do krajnjeg kupca.


Izvori

Osječki sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Veganski proizvodi na Trgu bana Jelačića VegeSajam održat će se u utorak14. lipnja 2022. od 8 do 20 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. VegeSajmom želi se ukazati na prednosti veganske prehrane kroz kušanje i promotivne prodaje ukusne veg... Više [+]