AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Festival vina

Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Datum: 18.11.2014. 13:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice.

Vinoteka Vinita i Udruga za promicanje enogastroturizma Hrvatske "Dekanter" organiziraju još jedan Međunarodni festival vina, delicija i ugodnog življenja "Osijek Wine fest" koji će se 05. i 06. prosinca 2014. godine održati u prostoru Muzeja Slavonije (Glavna Straža) u Osijeku. Veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja omogućit će svim posjetiteljima upuštanje u veliku enogastro avanturu. Otvorenje festivala predviđeno je za petak, 05. prosinca u 13.00 sati, a oba dana festival će biti otvoren od 13.00 do 21.00 sata.

Na površini od oko 700 m² okupit će se više od 70 izlagača, proizvođača vina i delicija. Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije gdje će se moći saznati mnoštvo detalja iz enogastro riznice okusa i znanja.

Ovom se prilikom Osijek promiče kao nova destinacija te poslovni i enogastronomski centar Slavonije i Baranje. Kako je festival i mjesto za prodaju vina, u zasebnom dijelu, odvojenom od izlagačkog, bit će organizirana prodaja što će zasigurno izazvati veliki interes opće publike.
Svi zainteresirani izlagači, prijavnicu mogu pronaći u prilogu članka.

Foto: freedigitalphotos.net

Broj pregleda članka: 146; Uspješnost članka: 7.3

Tagovi: Edukativne radionice, Delicije, Proizvođači vina, Seminari, Dekanter, Vinoteka Vinita, Osijek Wine fest, Muzej Slavonije, Enogastro avantura, Enogastronomski centar, Prodaja vina

Ključne riječi članka: osijek, wine, fest, spoj, vina, i, delicija, delicija, festival, osijek

Dokumenti Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Osijek Wine fest - Prijavnica

Osijek Wine fest - Prijavnica
veličina datoteke: 0.47 MB