Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 18.11.2014. 13:30

Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 192
  • 7
  • 0

Vinoteka Vinita i Udruga za promicanje enogastroturizma Hrvatske "Dekanter" organiziraju još jedan Međunarodni festival vina, delicija i ugodnog življenja "Osijek Wine fest" koji će se 05. i 06. prosinca 2014. godine održati u prostoru Muzeja Slavonije (Glavna Straža) u Osijeku. Veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja omogućit će svim posjetiteljima upuštanje u veliku enogastro avanturu. Otvorenje festivala predviđeno je za petak, 05. prosinca u 13.00 sati, a oba dana festival će biti otvoren od 13.00 do 21.00 sata.

Na površini od oko 700 m² okupit će se više od 70 izlagača, proizvođača vina i delicija. Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije gdje će se moći saznati mnoštvo detalja iz enogastro riznice okusa i znanja.

Ovom se prilikom Osijek promiče kao nova destinacija te poslovni i enogastronomski centar Slavonije i Baranje. Kako je festival i mjesto za prodaju vina, u zasebnom dijelu, odvojenom od izlagačkog, bit će organizirana prodaja što će zasigurno izazvati veliki interes opće publike.
Svi zainteresirani izlagači, prijavnicu mogu pronaći u prilogu članka.

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Vinoteka Vinita Dekanter Osijek Wine fest Muzej Slavonije Proizvođači vina Enogastro avantura Delicije Seminari Edukativne radionice Enogastronomski centar Prodaja vina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]