Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarska manifestacija
  • 21.11.2013. 13:00

Osijek - kolijevka hrvatskog pčelarstva

7. pčelarska manifestacija pod nazivom Osijek je kolijevka hrvatskog pčelarstva, održat će se od 22. do 24. studenog

  • 204
  • 15
  • 0

U organizaciji pčelara Panonije pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i HGK - Županijske komore Osijek, od 22. do 24. studenog 2013. u Osijeku će se održati 7. pčelarska manifestacija pod nazivom Osijek je kolijevka hrvatskog pčelarstva.

„Ponosni smo na pčelarsku tradiciju Osijeka i Osječko-baranjske županije i to pokazujemo sedmu godinu zaredom ovom manifestacijom. Suvremeno hrvatsko pčelarstvo nastalo je ovdje u Osijeku“, podsjetio je Željko Kraljičak, osječko-baranjski dožupan i predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije.

Kraljičak je napomenuo kako je više od 90 posto registriranih pčelara sa područja Osječko-baranjske županije završilo Pčelarsku školu, što je uistinu rijedak slučaj u bilo kojem drugom zanimanju iz sektora poljoprivrede u Hrvatskoj.

"Stručni dio manifestacije počinje u subotu u 10 sati na osječkom Poljoprivrednom fakultetu prezentacijom provedbe IPA projekta Panonian Bee. Nedjeljni program započet ćemo s temom funkcioniranja Nacionalnog pčelarskog programa, koji će predstaviti Martin Kranjec i Vladimir Bilek, predsjednik i dopredsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza", najavio je Zvonimir Pajnić, predsjednik Pčelarskog saveza Osječko-baranjske županije.

Više informacija možete saznati na: www.pcela.hr

Photo: pcelarstvo.net


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Osijek Pčelarstvo Pčelarska manifestacija Željko Kraljičak Zvonimir Pajnić IPA projekt Panonian Bee