Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni tjedan
  • 04.01.2020. 18:00
  • Berlin, Njemačka

Okusi Hrvatske na berlinskom Zelenom tjednu, ključni dani za naše partnerstvo

Hrvatska je ovogodišnja zemlja partner, a predstavljat će nas pedesetak izlagača, velikih i malih poljoprivredno-prehrambenih tvrtki i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Foto: Facebook/Grüne Woche
  • 336
  • 21
  • 0

Dani 16. i 17. siječnja ključni su za hrvatsko partnerstvo na Zelenom tjednu u Berlinu, priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede. 

Kako podsjećaju, Zeleni tjedan 2020., najveća međunarodna poljoprivredna manifestacija, započet će svečanom ceremonijom u četvrtak, 16. siječnja 2020. u 18:00 sati, koja će u berlinskom City Cubeu okupiti čelne ljude europskih država, kao i brojne gospodarstvenike te predstavnike najvećih i najutjecajnijih hrvatskih tvrtki.

Hrvatska je ovogodišnja zemlja partner te će biti domaćin svečanog prijema koji će uslijediti nakon otvorenja. Sajam za posjetitelje otvorit će hrvatska i njemačka ministrica poljoprivrede obilaskom hrvatskih izlagača u hali 10.2 narednoga dana, 17. siječnja 2020. u 8:00 sati, nakon čega će uslijediti konferencija za medije organizatora i hrvatskih predstavnika u Berlinu – ministrice poljoprivrede Marije Vučković i predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luke Burilovića.

Hrvatska partner Zelenog tjedna u Berlinu

"Međunarodni  sajam Zeleni tjedan održava se od 17. do 26. siječnja 2020. u Berlinu, a od velike je važnosti za predstavljanje hrvatske poljoprivrede i njene specifičnosti na najvećoj europskoj poljoprivrednoj pozornici. Hrvatsku će tako predstavljati pedesetak izlagača, velikih i malih poljoprivredno-prehrambenih tvrtki i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koji će ponuditi svijetu okus Hrvatske - gastronomske delicije poput pršuta, kulena, meda, ulja, rakije, vina te brojnih drugih autohtonih zaštićenih proizvoda", najavljuju iz Ministarstva.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Grüne Woche Zeleni tjedan Hrvatska zemlja partner


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]