Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 28.04.2014. 13:00

Okusi Hrvatske i Varaždinski sejem 2014.

Okusi Hrvatske i Varaždinski sejem i ove će godine okupiti brojne ljubitelje dobre hrane i pića na Kapucinskom trgu u Varaždinu

  • 263
  • 19
  • 0

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha gastro showa Okusi Hrvatske, ove će se godine ova kulinarska manifestacija i 7. Varaždinski sejem - međunarodni sajam domaće i zdrave hrane, spojiti u jedinstveno vikend događanje 23. i 24. svibnja na novouređenom Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Dubrovačka rožata, fuži iz Istre, dalmatinska pašticada, neretvanski brudet od jegulja i žaba, pršut, kulen, fiš paprikaš, purica z Bednje i još brojne delicije iz svih krajeva Lijepe naše ujedinili su nepca brojnih posjetitelja prošlogodišnje manifestacije Okusi Hrvatske u Varaždinu.

Program ovogodišnjeg događanja u petak, 23. svibnja, okupit će kuhare iz svih hrvatskih županija, a u sklopu Rotary Cullinary Cup 2014. sudjelovat će poznati kuhari kojima će asistirati ugledna imena iz hrvatskog javnog života. Toga dana u večernjim satima posjetitelje će zabavljati glazbeni sastav Gustafi, a ulaz na koncert je besplatan.

U subotu, 24. svibnja, Kapucinski će trg oživjeti 100-tinjak izlagača s domaćim proizvodima iz cijele Hrvatske, glazbeni program, degustacije i gastro radionice za velike i male. Organizatori spomenute manifestacije su Grad Varaždin i Varaždinska županija, a izvršni organizator Gradska tržnica d.o.o. Varaždin.


Tagovi

Varaždinski sejem Okusi Hrvatske Gastro manifestacija Rotary Cullinary Cup Hrana Vino


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.