Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CROAGRO
  • 17.11.2021. 12:35
  • Grad Zagreb, Zagreb

Odgođen međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO

Održavanje je potrebno odgoditi s obzirom na dodatno smanjenje mobilnosti izlagača i posjetitelja zbog novih epidemioloških mjera, istaknuli su organizatori.

Foto: Vedran Stapić
  • 498
  • 34
  • 0

Odgađa se međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO te Sajam hrane i zdravog življenja, obavijestili su organizatori Zagrebački velesajam d.o.o. i Gospodarski list d.d.

"Održavanje ovih sajmova potrebno je odgoditi obzirom na dodatno smanjenje mobilnosti izlagača i posjetitelja zbog novih epidemioloških mjera koje se primjenjuju od 16. studenog ove godine", istaknuli su na svom Facebook profilu. 

Podsjetimo, sajmovi su se, nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije Covid-19 trebali održati od 25. do 28. studenog u paviljonima Zagrebačkog velesajma na oko 20.000 metara kvadratnih zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni 7, 8, 8A, 9 i 11A, uz mogućnost dodatnog angažiranja paviljona 5 i 6 ukupne površine 12.000 m2). 

Također, trebalo se održati i ocjenjivanje najboljih i najkvalitetnijih sireva, rakije i likera, izbor za "hit" jabuku, najbolji hrvatski poljoprivredni proizvođači te "Hrvatski traktor godine". 

CroAgro u studenom na Zagrebačkom velesajmu

"Održavanje ovih sajmova očekujemo u prvom kvartalu sljedeće godine odnosno čim se stvore povoljniji uvjeti za izlaganje i posjet", poručili su organizatori.


Tagovi

CROAGRO Međunarodni sajam poljoprivrede Poljoopreme i mehanizacije Zagrebački velesajam Sajmovi hrane i zdravog življenja Odgođen


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]