• CROAGRO
  • 17.11.2021. 12:35
  • Grad Zagreb, Zagreb

Odgođen međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO

Održavanje je potrebno odgoditi s obzirom na dodatno smanjenje mobilnosti izlagača i posjetitelja zbog novih epidemioloških mjera, istaknuli su organizatori.

Foto: Vedran Stapić
  • 377
  • 30
  • 0

Odgađa se međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO te Sajam hrane i zdravog življenja, obavijestili su organizatori Zagrebački velesajam d.o.o. i Gospodarski list d.d.

"Održavanje ovih sajmova potrebno je odgoditi obzirom na dodatno smanjenje mobilnosti izlagača i posjetitelja zbog novih epidemioloških mjera koje se primjenjuju od 16. studenog ove godine", istaknuli su na svom Facebook profilu. 

Podsjetimo, sajmovi su se, nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije Covid-19 trebali održati od 25. do 28. studenog u paviljonima Zagrebačkog velesajma na oko 20.000 metara kvadratnih zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni 7, 8, 8A, 9 i 11A, uz mogućnost dodatnog angažiranja paviljona 5 i 6 ukupne površine 12.000 m2). 

Također, trebalo se održati i ocjenjivanje najboljih i najkvalitetnijih sireva, rakije i likera, izbor za "hit" jabuku, najbolji hrvatski poljoprivredni proizvođači te "Hrvatski traktor godine". 

CroAgro u studenom na Zagrebačkom velesajmu

"Održavanje ovih sajmova očekujemo u prvom kvartalu sljedeće godine odnosno čim se stvore povoljniji uvjeti za izlaganje i posjet", poručili su organizatori.


Tagovi

CROAGRO Međunarodni sajam poljoprivrede poljoopreme i mehanizacije Zagrebački velesajam Sajmovi hrane i zdravog življenja Odgođen


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U sklopu edukacije koju pohađam na #fazos za Projekt menadžera u ruralnim područjima (ali, primjenjivo svuda) - ideje za PAMETNA SELA ☺️

Sto mislite - izvedivo ili ne u Slavoniji i Baranji?