Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje vina
  • 17.06.2016. 09:30

Ocjenjivanje vina Podunavlja i Slavonije

10. Ocjenjivanje i izložba vina Podunavlja i Slavonije će se održati u prostorijama Kurije Brnjaković Ilok (stara jezgra, tvrđava) 17. lipnja 2016. godine od 10 sati.

Foto: Turistička zajednica Ilok
  • 466
  • 47
  • 0

Vinski klaster Srijem i Turistička zajednica grada Iloka, uz podršku drugih subjekata, organiziraju 10. Ocjenjivanje i izložbu vina Podunavlja i Slavonije. Ocjenjivanje i izložba će se održati u prostorijama Kurije Brnjaković Ilok (stara jezgra, tvrđava) 17. lipnja 2016. godine od 10 sati.

Brojna priznanja za kvalitetu

Cilj je prikupiti ogledan broj uzoraka vinogorja te uz pomoć stručnjaka utvrditi osobitosti svakog pojedinog vina ili sorte berbe 2015. i drugih godišta te i na taj način pridonijeti afirmaciji, edukaciji te promociji na tržištu. Velika zlatna, zlatna, srebrna i brončana priznanja za kvalitetu dodijeliti će se prema broju bodova koje dodijeli ocjenjivačka komisija, a prema metodi 100 bodova. Iz Turističke zajednice ističu kako žele staviti naglasak i na samo pakiranje proizvoda, tj. vizual etikete i boce za što će se uručiti posebna priznanja.

Ocjenjivačku komisiju sačinjavat će 10 stučnih enologa, ocjenjivača iz različitih vinogorja, a za predsjednika je pozvan prof.dr. Bernard Kozina iz Zagreba. Dodjela plaketa te izložba i degustacija svih vina (očekuje se oko 100 uzoraka) organizirati će se u sklopu 49. "Iločke berbe grožđa".

Za sve dodatne informacije obratite se na jedan od kontakata:

  • V.Klaster Srijem, Božica Dolić, 032-590-105; gsm. 091/488-2922
  • TZ Ilok, Ivica Miličević, 590-020, 098/573-742

​Foto: Turistička zajednica Ilok


Tagovi

Ocjenjivanje Izložva vina TZ Ilok Vinski klaster Srijem Degustacija


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.